8 Απρ 2020

Για οσους δεν τρωνε σανο και ψαχνονται.....ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και οι απορίες για την Τζένη Μπαλατσινού! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το μπέρδεμα με το «Jenny.gr»...

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας, ότι δεν έλαβε αυτή τμήμα από τα 11 εκατομμύρια που μοιράζει η κυβέρνηση σε ΜΜΕ, αφού δεν της ανήκει το Jenny.gr, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστοσελίδας.



Στις πληροφορίες του Jenny.gr βλέπουμε ότι ανήκει στην εταιρεία ΚΟOLWORKS SA. Όπως διαβάζουμε όμως στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο την Πολυξένη Μπαλατσινού του Βασιλείου και της Σοφίας.

Επίσης στην ιστοσελίδα opencorporates διαβάζουμε ότι η ίδια είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος έως τον Ιούνιο του 2020. 


Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία KOOLWORKS αναφέρει ότι «Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστοσελίδα της ΚΟOLWORKS η οποία δεν έχει σχεδόν καθόλου περιεχόμενο εκτός από ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας για το διαφημιστικό της τμήμα.

Η σελίδα της στο Facebook έχει πέσει ενώ το κανάλι της στο YouΤube δεν έχει ανανεωθεί εδώ και τρία χρόνια. Ο λογαριασμός της στο Twitter ανανεώθηκε για τελευταία φορά το 2016. Ο λογαριασμός στο Linkedin παρουσιάζει ακόμη την Τζένη Μπαλατσινού σαν μέλος της.

Όσο για το επίμαχο site Jenny.gr έχει την σύζυγο του υπουργού Υγείας στην πρώτη θέση των συντελεστών με τον τίτλο Chief Creative Director.

H ίδια πάντως με μήνυμά της στο Twitter δηλώνει ότι το site με το όνομά της δεν της ανήκει εδώ και έναν χρόνο.