2 Μαΐ 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Όταν το 2009 ο Τσιόδρας συμβουλευε εμβόλια LIVE στον ατσαλάκωτο Αβραμόπουλο [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Επειδή κάποιοι επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως “fake’ τη φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Σωτήρη Τσιόδρα, όταν ο πρώτος ήταν υπουργός Υγείας (2009) και ο δεύτερος έκτακτος εκπρόσωπος του υπουργείου ..
για τη νέα γρίπη (όπως σήμερα με τον κορονοϊό), η οποία βγήκε στη δημοσιότητα θέτοντας ερωτηματικά για το θέμα του σκανδάλου των εμβολίων, παρουσιάζουμε σήμερα το πλήρες αποδεικτικό στοιχείο που ασφαλώς υπερβαίνει την απαθανάτιση μιας στιγμής: το βίντεο εκείνης της ημέρας.
Και, έχοντας τον κ. Τσιόδρα στο πλάι του, ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωνε την παραγγελία της πρώτης παρτίδας των εμβολίων (8 εκατ. εμβόλια ανακοινώνει εδώ) καλώντας τους πάντες να εμβολιαστούν. (στο 2:50)
Κι όταν προφανώς στο τέλος ερωτάται για το υψηλό κόστος (δεν καταγράφεται η ερώτηση) απαντά ότι μπροστά στην ανθρώπινη υγεία δεν μας ενδιαφέρει το κόστος.


Σε κάποιες στιγμές ο κ. Τσιόδρας διακρίνεται να δίνει σημειώσεις στον κ. Αβραμόπουλο (πχ στο 4′:20, ο κ. Τσιόδρας υπογραμμίζει κάτι στο χαρτί, το σπρώχνει προς τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος γυρίζει, διακόπτει για λίγο και το συμβουλεύεται).

μακελειο