30 Μαΐ 2020

Γελοιος θεσμικος παραγων και μεγας οπαδος του ΚΟΥΛΗ ...τον συνοδευε με σορτσάκι στην επίσκεψη Μητσοτάκη! (ΦΩΤΟ) μαλλον θα ειχε συγκαει

Ο θεσμικός παράγοντας του Πειραιά που «έσκασε» με σορτσάκι στην επίσκεψη Μητσοτάκη..

Αν δεν ήταν αστείο το θέαμα, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από λυπηρό έως προσβλητικό προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ο οποίος σε μια συμβολική κίνηση, επέλεξε να επισκεφτεί πρώτα τον Πειραιά μετά τη λήξη της καραντίνας και το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης.
Και εκεί που όλα κυλούσαν καλά, ξαφνικά πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε ένας 45άρης με σορτσάκι να τον ακολουθεί κατά πόδας.
Δεν επρόκειτο για τον γνωστό «Μητσάρα» των γηπέδων, αλλά για θεσμικό παράγοντα του Πειραιά, ο οποίος επίλεξε να συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό με αυτή την «επίσημη» αμφίεση!
Είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο, που άνδρας της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, απομακρύνει τον εν λόγω άνδρα πίσω από τον Πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, η συγκεκριμένη «ανάρμοστη συμπεριφορά» συζητήθηκε εκτενώς στην Πειραιώς και μάλιστα με άκρως επικριτικά σχόλια… τόσο από στελέχη της ΝΔ όσο και από στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό, καθώς όπως ο ίδιος έλεγε σε άλλους Νεοδημοκράτες του Πειραιά, γνώριζε από νωρίς για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Πειραιά, μέσω πηγής του που βρίσκεται πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Άρα, είχε όλο το χρόνο να ντυθεί όπως έπρεπε για να υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό της χώρας!
Στην επόμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, ελπίζουμε ο συγκεκριμένος να μην εμφανιστεί με μαγιό!
https://piraeuspress.gr/