22 Μαΐ 2020

Μυστήριο με τη "στοιχειωμένη" έπαυλη Ελληνα έξω από το Λονδίνο - Πιάτα πάνω στο τραπέζι, αυτοκίνητα θαμμένα στον κήπο [βίντεο]

Ένα πέπλο μυστήριο καλύπτει την εγκατάλειψη της έπαυλης ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής, στο χωριό Κινγκς Λάνγκλεϊ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο.
Η πολυτελής βίλα ανήκει στον ελληνικής καταγωγής 70χρονο Αθανάσιο Ταχμιτζή, ο οποίος σύφμωνα με τα αρχεία των βρετανικών Αρχών ήταν κτηματομεσίτης και ζούσε για αρκετά χρόνια εκεί μαζί με την οικογένειά του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο το 1999 και έζησε εκεί για σχεδόν δύο δεκαετίες, με τις δύο κόρες του και έναν από τους γιους του.
Ο Αθανάσιος, ή Θάνος, όπως τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή, ήταν παντρεμένος για χρόνια με τη Σάρον, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2004, σε ηλικία 52 ετών. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, τον Αλέξη, 43, τον Νικόλα, 41, τον Πολ, 36, και τις Κριστιάνα, 34, και Αλίσια 28 ετών.
Τα ίχνη της οικογένειας φαίνεται να έχουν χαθεί τα τελευταία τρία χρόνια, με όλους τους γείτονες να αναρωτιούνται τι συνέβη ξαφνικά και ερήμωσε το σπίτι, που επιί χρόνια φιλοξενούσε δεκάδες επισκέπτες. Σημειώνεται δε, πως το οίκημα εγκαταλείφθηκε με όλα τα υπάρχοντά τους μέσα.
Ωστόσο, οι εικόνες που είδαν το φως τις δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, από έναν ερευνητή που μπήκε στο σπίτι για να το φωτογραφίσει, παρουσιάζουν την εγκατάλειψη, κάνοντας την έπαυλη να μοιάζει με... στοιχειωμένη.
"Τον πρώτο καιρό οι πύλες ήταν απλά κλειστές και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα λουκέτο και αλυσίδες", λέει ένας Βρετανός που ζει κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται η πολυτελής βίλα.
Στις εικόνες φαίνεται ένα τραπέζι μπιλιάρδου, με τις μπάλες πεταμένες πάνω -σαν να έφυγαν ξαφνικά οι παίκτες στη μέση του παιχνιδιού- πιάτα πάνω σε ένα στρωμένο τραπέζι αλλά και μέσα στο νεροχύτη, ρούχα, καθώς και μία παρτίδα σκάκι που φαίνεται να μην τελείωσε ποτέ...
Επιπλέον, εντύπωση προκαλούν και τα αμέτρητα αυτοκίνητα που βρίσκονται σχεδόν θαμένα στο χώμα του κήπου. "Μπορούσες να δεις το γρασίδι να μεγαλώνει γύρω από τα αυτοκίνητα", λέει κάτοικος της περιοχής.
"Θυμάμαι πως έβλεπα φύλακες στις πύλες του σπιτιού εδώ και 15 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως προφανώς τον απασχολούσε η ασφάλεια", αναφέρει ένας άλλος κάτοικος του χωριού.
Με πληροφορίες από Daily Mail