20 Ιουν 2020

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Συναρπάζει η rock όπερα του Μωυσή. Πως κατέστρεψαν έναν πρωθυπουργό

Ο Μωυσής κοντεύει να ξεπεράσει σε επιτυχία τόσο τις ξανθές με το βιτριόλι όσο και την Παπαδημούπολη
Κοιτάξτε, ότι και να λέμε συναρπάζει η rock opera o “Μωυσής”.
Επίσης θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη ιστορικό μάθημα για το πως μπορείς να καταστρέψεις έναν πρωθυπουργό με ...
καλές προθέσεις.
Γράφει ο Μωυσής
Πως μπορούν να τον καταστρέψουν οι φαύλοι και ανεπαρκείς σύμβουλοι και οι ολίγιστοι υπουργοί του.
Οι σύμβουλοι και οι μπεσεμεζέδες του Μαξίμου οι οποίοι παραμένοντας τεφάλ στα διδάγματα της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας επανέλαβαν την ίδια χυδαία επιχείρηση εκμαυλισμού με απίστευτη ελαφρότητα και χρησιμοποιώντας τα ίδια νοσηρά εργαλεία του συστήματος.
Το πιο προκλητικό στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη παρέμβει ένας στρατός από Εισαγγελείς.
Ο Μωυσής κοντεύει να ξεπεράσει σε επιτυχία τόσο τις ξανθές με το βιτριόλι όσο και την Παπαδημούπολη.
Δεν είναι τυχαίο ότι χθες βράδι στην Aqua Marina του κυρ-Βασίλη στη Βουλιαγμένη οι παρέες μιλούσαν για τον Μωυσή, τα λεφτά της κυβέρνησης και για το video του Βαξεβάνη.
Μιλάμε για τεράστια κυβερνητική επιτυχία. Μεγάλο σουξέ!
Ο Μητσοτάκης κατάφερε να νικήσει την πανδημία και τους Τούρκους στον Έβρο και θα πέσει από τους Μωυσήδες. Κρίμα το παληκάρι. Αλλά έχει κι αυτός τις ευθύνες του με όλο αυτό το καρκατσουλιό συμβούλων που έχει μαζέψει στο Μαξίμου.
Αυτοί θα κάνουν ξανά πρωθυπουργό τον Τσίπρα ο οποίος όταν πάρει τις εκλογές στη συνέχεια θα τις καταργήσει και θα μείνει αιώνιος.
Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα που φέρει τις υπογραφές των συμβούλων του Μωυσή στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Τσίπρας θα επιστρέψει χάρη σ΄αυτούς τους φαύλους που εν μέσω πανδημίας αισθάνθηκαν παντοδύναμοι. Τόσο ανιστότητοι, τόσο αδαείς.
Τόσο κοντή η μνήμη τους. Ας θυμόντουσαν τουλάχιστο τον τραγέλαφο του Γιάννη Ανδριανού όταν έσπευσε να παραλάβει το DVD του Ζαχόπουλου από τον συγχωρεμένο τον Θέμο Αναστασιάδη. Το ξέχασαν όμως μέσα στη φαντασιακή παντοδυναμία τους.
Πράγματι όπως παρατηρούν κάποιοι το μόνο πρόβλημα που έχει το απολαυστικό σποτάκι των Συριζαίων Μωυσήδων είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά σε εκδότες και καναλάρχες.
Οι Συριζαίοι πάντα αγαπούσαν τους υποτιθέμενους ισχυρούς.
Με τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες η Κουμουνδούρου ανέκαθεν διατηρούσε τρυφερές και τρυφελές σχέσεις.
Έτσι κάνουν όλες. Χα, χα, χα.
Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι το σποτάκι του Σύριζα είναι απολαυστικό όσο και να χτυπιέται η ΕΣΗΕΑ που αίφνης βγήκε από τον λήθαργο.
Ναι, ο Μωυσής αρκεί για να πέσει η κυβέρνηση. Κι όπως λέει ο φίλος μου ο Μιχάλης Καρχιμάκης μία από τις επικοινωνιακές συμβουλές του θρυλικού Ανδρέα Παπανδρέου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να επαναλαμβάνει διαρκώς τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων της ΝΔ γιατί σε μια δεδομένη στιγμή οι πολίτες να είχαν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους η να είναι αφοσιωμένοι στα προβλήματά τους. Γι΄αυτό έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να καταγγέλει διαρκώς τα σκάνδαλα των αντιπάλων με τη λογική ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως. Ετσι θα κάνουν τώρα και οι desperados του Σύριζα. Θα μιλάνε διαρκώς για τον θρυλικό Μωυσή. Χα,χα,χ,α
Γιατί πως είναι δυνατόν μία μεταρρυθμιστική κυβέρνηση να δίνει 800 χιλιάρικα σε μία τηλεπερσόνα ή σε ένα εκδότη.
Πως είναι δυνατόν να μοιράζεται με αυτό τον χυδαίο τρόπο παντελονάτο χρήμα;
Και μάλιστα με εργαλείο ένα media shop άσχετα από τις κυβερνητικές κωλοτούμπες για το ποιος θα μοιράσει το χρήμα.
Αίφνης ο Πέτσας-που μάλλον ευθύνεται λιγότερο-υποστήριξε ότι αυτός που θα πληρώσει τα 20 εκατ. ευρώ είναι το υπ. Οικονομικών.
Από που ως που το υπουργείο να μοιράζει απευθείας χρήματα εκμαυλισμού σε δημοσιογράφους και εκδότες; Αυτός είναι ο ρόλος του εκάστοτε Σταικούρα;
Μπορεί να λειτουργήσει με τόση φαυλότητα η Δημοκρατία μας; Αύριο που θα επιστρέψει ο Σύριζα στην εξουσία θα λεφτά θα τα μοιράζει ο υπουργός Σκουρλέτης! Θα του έχετε δώσει το δικαίωμα να το κάνει. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο.
Πάμε παρακάτω. Το τεράστιο σκάνδαλο του Μένουμε Σπίτι είναι αποδεικτικό του τρόπου λειτουργίας ορισμένων media shops διαχρονικά όπως επίσης και του λόγου ύπαρξής τους. Δεν είναι όλοι ίδιοι.
Αλλά εδώ αποδεικνύεται η φαυλότητα ορισμένων media που χρόνια τώρα καταγγέλει το Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Αποδεικνύεται ο αναξιόπιστος τρόπος που λειτουργούν. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με διασπάθιση δημοσίου χρήματος και είναι να απορείς γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη.
Γύρευε πόσα πεταμένα λεφτά σε media shops σκορπάνε οι επιχειρηματίες και οι επιχειρήσεις όταν τα στελέχη τους είναι άσχετα με το αντικείμενο. Για παράδειγμα ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο στη διαφήμιση είναι οι περίφημες καμπάνιες Programmatic advertising. Mιλάμε για απολύτως πεταμένα λεφτά όσο και επικίνδυνη τοποθέτηση για το διαφημιζόμενο προιόν μια και το media shop (με το γνωστό φαύλο τρόπο) έχει επιλέξει καμμιά 30αριά site για να μοιράζει το διαφήμιση. Με παρεμφερή κριτήρια με εκείνα του Μένουμε Σπίτι με τα οποία γελάει ο κόσμος.
Το Programmatic advertising δεν είναι παρά μία φαύλη προεπιλογή MME από το media shop που υπόσχεται θαύματα στον αδαή επιχειρηματία ή σε στελέχη της επιχείρησής του τα οποία είτε από άγνοια, είτε από προσωπικό συμφέρον επιλέγουν αυτό τον τρόπο επικοινωνίας σε ένα παιγνίδι στημένο με σαθρά κριτήρια το οποίο βασίζεται σε προσωπικές σχέσεις μηντιάδων, πλασματικές επισκεψιμότητες, επιστροφές και πάει λέγοντας.
Τι περιμένουν από την κυβέρνηση; Να επιστρέψει ο Παπαγγελόπουλος με τον Σύριζα και να αναλάβει αυτός την διελεύκανση της υπόθεσης;
Μάλλον αυτό θα συμβεί με την ανεπάρκεια, την φαυλότητα και την ατζαμοσύνη που χαρακτηρίζει τους εμπλεκόμενους στην καμπάνια του Μένουμε Σπίτι με τον Μωυσή μας.
Και να σκεφθείτε ότι αυτό το σκάνδαλο μόλις ξεκίνησε μια και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το Ιερό Δισκοπότηρο που είναι τα ποσά.
Προφανώς αυτά τα ποσά θα υπάρχουν σε λίστες ή σε ηλεκτρονικά email που αντάλλαξαν οι άνθρωποι του Μαξίμου με το media shop την Ιnitiative. Γι΄αυτό και θα πρέπει να αναλάβουν πάραυτα δράση οι Εισαγγελείς.
κουρδιστο πορτοκαλι