4 Ιουλ 2020

Γελοιοποιήσατε τα πάντα: Κριτική επιτροπή με Διαμαντοπούλου και Κουμπάρο του Αδωνι βράβευσε την σχολή του Αδωνι των «Αρίων» του «προιστορικού Παρθενώνα» και του «Αρχαία σε σκυλάκια»

Εκεί που λέμε ότι έχει τερματίσει η γελοιότητα στην Ελλάδα. Ειρωνεύονται του Αμερικάνους που έκαναν πρόεδρο την Ντοναλντ Τραμπ αυτοί που στην Ελλάδα ....
βραβεύουν την σχολή που θα ζήλευε ο ουφολόγος Εριχ Φον Νταίνικεν
Η άριστη του Σημιτιστάν Άννα Διαμαντοπούλου που ήθελε να γίνει επίσημη γλώσσα η Αγγλική και ο κουμπάρος του Άδωνι Γεωργιάδη, βράβευσαν την παρα-ιστορική σχολή του Άδωνι Γεωργιάδη.
Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Ελληνική Αγωγή» βράβευσε η Άννα Διαμαντοπούλου με μέλος της Επιτροπή τον κουμπάρο του,  Μπίλη Δασκαλάκη,  ως καλύτερο ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης για το 2020.
Πόση γελοιότητα να αντέξουμε;
screencapture-educationleadersawards-gr-judges-2020-07-04-17_41_512
«Εδώ πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος. Ο Ελλην ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Ο Ελλην είναι ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή. Δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκή φυλή. (…) Ο Αριος είναι ο Ελληνας. Ασχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την αρία φυλή και κάποιοι άλλοι. Αριος σημαίνει εξέχων, λαμπρός, διακεκριμένος».
Βασιλεία Στεργιοπούλου, καθηγήτρια «Απόκρυφης γνώσης» στη Σχολή «Ελληνική Αγωγή».

ΚΛΑΜΑ !