13 Αυγ 2020

«Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε»: Ορίστηκαν τα νέα μέλη (ονόματα)

 Νέος Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυσυζητημένη Ανώνυμη Εταιρεία “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.” ορίστηκαν με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Π.Θεοδωρικάκου, Κ.Χατζηδάκη, Στ.Μενδώνη και Κ.Καραμανλή.

Τα μέλη θα έχουν τριετή θητεία, η οποία ...

μπορεί να ανανεωθεί μία φορά για ισόχρονο διάστημα.

Συγκεκριμένα ορίστηκαν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πολυχρόνης Ακριτίδης του Παναγιώτη, Μηχανικός.

Η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και οι αποδοχές αυτού καθορίζονται με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

ΜΕΛΗ

– Βασίλειος – Φοίβος Αξιώτης του Ευστρατίου,

– Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος του Νικολάου,

– Νίκη Αραμπατζή του Κωνσταντίνου,

– Ρήγας Αξελός του Νικολάου,

– Καλλιόπη Γιαννοπούλου του Δημητρίου,

– Κωνσταντίνος Φρισήρας του Χρήστου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων, Υπάλληλος με Α΄ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

– Γεώργιος Κοντογιάννης του Δημητρίου, δημοσιογράφος του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών.

– Ιωάννης Καλημέρης του Γρηγορίου, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικό Ε.Μ.Π., εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

– Βασίλειος Μώκος του Γεωργίου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

ΦΕΚ