18 Νοε 2020

Yπάλληλοι με πέτσινα Ιταλικά πτυχία στο Υπ. Πολιτισμού;

 Στέλεχος μεγάλης και ιστορικά κρίσιμης Περιφέρειας της χώρας χαρακτήρισε μιλώντας στο Κουρδιστό Πορτοκάλι “εγκληματική οργάνωση” το Υπ. Πολιτισμού. Και μας εξήγησε το γιατί.

-Οσοι επενδυτές θέλουν να αναλάβουν την ...

αναστήλωση, ανακαίνιση και στο τέλος επενδυτική και επαγγελματική αξιοποίηση κτιρίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπ. Πολιτισμού υποβάλλονται σε ένα χυδαίο γραφειοκρατικό μαρτύριο από κάποιους σαρδανάπαλους υπαλλήλους πολλοί εκ των οποίων έχουν προσληφθεί προσκομίζοντας ιταλικά πτυχία μιας άλλης εποχής-τότε που υποτίθεται ότι έκαναν σπουδές Αρχιτεκτονικής, κλπ στην Ιταλία.

Ξέρετε πως πήραν τα πτυχία τους; Θα σας το εξηγήσω…Εκείνη τη περίοδο πολλά σχολές Αρχιτεκτονικής ιταλικών Πανεπιστημίων είχαν επιλέξει να δέχονται ομαδικές πτυχιακές εργασίες. Έτσι εμφανίζονταν ένα γκουπ 15 φοιτητών να συνυπογράφουν μία εργασία. Στη πραγματικότητα την εργασία την έκαναν 3 Ιταλοί φοιτητές για παράδειγμα και από κάτω κοτσάρανε και καμμιά δεκαριά Ελληνες το όνομά τους. Έτσι όλοι αυτοί έπαιρναν πτυχίο. Πολλοί από αυτούς ήταν ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΚΕ Εσωτερικού και όλες τις σχετικές αποχρώσεις…Αργότερα κάποιοι από αυτούς τους “πτυχιούχους” που δεν γνωρίζουν καν Ιταλικά βρέθηκαν διορισμένοι στο Υπ. Πολιτισμού. Από κάτι τέτοιους τύπους λοιπόν εξαρτάται η επένδυση σε κτίριο που εμπλέκεται το Υπ. Πολιτισμού. Μπορεί να περάσουν ένα η δύο χρόνια για να πάρουν οι άνθρωποι το o.k. των αρμοδίων. Και συνήθως το παίρνουν όταν μαζί με το φάκελο “καταθέτουν” και κάποιον άλλο “φάκελο”. Αυτή είναι η κατάντια μας. Γι΄αυτό και τα χιλιάδες κτίρια αρμοδιότητας του Υπ. Πολιτισμού είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Μία νέα που ήθελε να λειτουργήσει κουρείο σε ένα μικρό χώρο αρμοδιότητος του Υπ. Πολιτισμού χρειάστηκε να περιμένει 14 μήνες και στο τέλος τα κατάφερε αφού φυσικά μαζί με τον φάκελο της παράπεσε κι ένας άλλος “φάκελος”. Μιλάμε για τέτοια κατάντια…

Χαιρετίσματα λοιπόν στους βολεμένους συντρόφους του Υπ. Πολιτισμού….

https://kourdistoportocali.com/