17 Δεκ 2020

Κάλπες καλοκαίρι ή φθινόπωρο γιατί “αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου η ΝΔ θα λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας”

Ασχέτως αν οι ακραιφνείς υποστηρικτές του μητσοτακισμού που αποτελούν περίπου το 2% του εκλογικού σώματος βαυκαλίζονται ότι ο ηγέτης τους θα κρατάει για αρκετά χρόνια το τιμόνι της χώρας, όλα συνηγορούν ότι ο παραλίγο… νέος Μωυσής έχει αρχίσει να παίρνει την άγουσα προς την ανυποληψία.

Επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα.

Και δυστυχώς με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική καθημερινή προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο.

Κοινώς… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Πως τα φέρνει η ζωή…

Ο δεινός ηγέτης που υποτίθεται ότι είχε και έχει όλες τις λύσεις στο τσεπάκι του να εξαρτάται από ένα εμβόλιο που ούτε καν αυτοί που το έφτιαξαν δεν το εμπιστεύονται απόλυτα.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο και θα επιτευχθεί η ανάσχεση της αόρατης απειλής.

Με τον Κυριάκο να πανηγυρίζει για την ανέλπιστη επιτυχία του πάνω στα συντρίμμια του κορονοϊού έτοιμος να πατήσει πρόωρα το κουμπί της κάλπης, διότι αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου ενδεχομένως η ΝΔ να λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας.

Και ρωτάμε: Αρκούν η προσωρινή τιθάσευση του κορονοϊού (οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν θα βάλει τέλος στην πανδημία) σε συνδυασμό με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον συναισθηματικό εκβιασμό των νεοδημοκρατών, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω από την κάλπη;

Προφανώς όχι.

Εκτός κι αν η γυάλα της εξουσίας έχει θολώσει εντελώς την κρίση του κυρίου Μητσοτάκη και πιστεύει ότι το… μη χείρον βέλτιστον δύναται να του δώσει πάλι τη νίκη.

Το οποίο βγήκε… χειρότερο από το… χείρον.

Κάτι που είχε φανεί πριν την εφόρμηση του αόρατου εχθρού και πια είναι ολοφάνερο.

Τώρα αν ο κύριος Μητσοτάκης όντως πιστεύει ότι μπορεί να επισκιάσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα με ακόμη μεγαλύτερα, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Δεν θα πρέπει όμως να εκπλαγεί δυσάρεστα όταν ο λαός θα τον… μαυρίσει επειδή… ανέμελος μαύρισε τη ζωή του.

ολόκληρο το άρθρο με τίτλο “Αξιοπρεπής αποχώρηση ή εκλογική συντριβή;” στο antinews.gr