12 Δεκ 2020

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι στην επιτροπή εμβολιασμού!Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή την είδηση οι Έλληνες θα κάνουν ουρές για το πολυπόθητο εμβόλιο...

Μία ευχάριστη είδηση αναφορικά με την μάχη κατά της πανδημίας, φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας. Όσοι Έλληνες λοιπόν είχατε αμφιβολίες και φοβόσασταν να κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε.

Με την υπαριθμ 40270 απόφαση του υπουργείου υγείας λοιπόν, με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2020, διαπιστώνουμε με ενθουσιασμό ότι στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, συμμετέχει ο διακεκριμένος επιστήμονας κύριος Λάζαρος Καρνέσης!

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ο κύριος Καρνέσης, γενικώς αρχή ιατρός, διευθυντής Α παθολογικής κλινικής στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών, είναι ο σύζυγος της κυρίας Ελένης ΡάικουΤης πρώην εισαγγελέως κατά της διαφθοράς!

Είναι βέβαιον ότι η συμμετοχή ενός τέτοιας εμβέλειας επιστήμονα στην επιτροπή εμβολιασμού, θα επισύρει μαζική συμμετοχή των Ελλήνων και θα κάμψει τις αντιδράσεις τους αναφορικά με τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

Και φυσικά τα στοιχεία σε βάρος του γιατρού και συζύγου της κ. Ελένης Ράικου, Λάζαρου Καρνέση, που έφερε στο φως το επίσημο πόρισμα του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με το οποίο διαπιστώθηκε κατευθυνόμενη συνταγογράφηση από μέρους του, με τη ζημία του Δημοσίου να προσδιορίζεται στα 1.700.000 ευρώ, δεν έχει καμία σχέση με την συμμετοχή του στην εθνική επιτροπή εμβολιασμών.

Διότι μπορεί ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και παθητική δωροδοκία και φέρεται, σύμφωνα με το επίμαχο πόρισμα, ότι εξέδιδε σωρεία συνταγών για ασθενείς που δεν είχε εξετάσει ποτέ, ενώ η συνταγογράφηση αυτή κατευθυνόταν σε μεγάλο ποσοστό προς συγκεκριμένες, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, δεν παίζει κανένα ρόλο στο θέμα των εμβολίων.

Διότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό θα τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο ούτως ή άλλως και δεν θα χρειάζεται συγκεκριμένη συνταγογράφηση γιατρού.

Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή την είδηση οι Έλληνες θα κάνουν ουρές για το πολυπόθητο εμβόλιο που θα μας γλιτώσει από την πανδημία.

https://www.newsbreak.gr/