29 Δεκ 2020

ΑΛΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Χθες, μετά από πολύ καιρό, όπως θα παρατηρήσατε, είχαμε την επίσκεψη των έμμισθων τρολλ της Πειραιώς στη σελίδα του Πυρήνα.

Τους νοικιασμένους λογαριασμούς, που εισβάλλουν μαζικά, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Όμως τη λάσπη, όσο και να τη φωτίσεις, ποτέ δεν θα καταφέρεις να την κάνεις να λάμπει σαν την αλήθεια.
Τους αφήσαμε λοιπόν, να πουν αυτά που ήθελαν να πουν, διότι ήμασταν βέβαιοι πως στο τέλος, αυτοί θα είναι οι εκτεθειμένοι.
Όπερ και εγένετο.
Τα τρολλ της Πειραιώς, μπήκαν ν΄αφήσουν την λάσπη τους, στο δημοσίευμα του Πυρήνα, όπου διακωμωδούσε τα καραγκιοζιλίκια του Μωυσή και της Κατίγκως.
Λέγοντας μας, τί;
Πως επειδή λέμε αυτά που λέμε για το εμβόλιο της Pfizer δεν είμαστε Νεοδημοκράτες.
Άρα, ο σωστός Νεοδημοκράτης, γι΄αυτούς, είναι εκείνος που θα παπαγαλίσει υπέρ αυτού του εμβολίου.
Ο σωστός Νεοδημοκράτης, δεν θα πρέπει να προβληματιστεί, που ο Μητσοτάκης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο χθεσινό σόου, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα, πως οι πολίτες επιβάλλεται να εμβολιαστούν, για να σωθούν, ήταν εκείνος που αρνήθηκε να φέρει το σωτήριο εμβόλιο, εδώ και ένα μήνα, διότι πολύ απλά δεν θα έπαιρνε μίζα από τo Sputnik V.
Και χάθηκαν άδικα τόσες ζωές.
Δεν προβληματίστηκε που η πιο ασφαλής χώρα, έγινε εσκεμμένα η τρίτη χειρότερη χώρα στον κόσμο -όχι επειδή το λέει ο Πυρήνας, αλλά σύμφωνα με το Bloomberg- να ζει κανείς τον καιρό του κορωνοϊού, μόνο και μόνο για να κάνουν κάποιοι τη χοντρή την μπάζα.
Και το χειρότερο, δεν ενοχλήθηκαν, που τους εξαπάτησε προεκλογικά, υποσχόμενος ότι θα βάλει ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων και σήμερα δηλώνει αρωγός της Ευρωπαϊκής τους πορείας.
Δεν αισθάνθηκαν θιγμένοι, που ξεπουλάει το Αιγαίο στους Τούρκους.
Και ενοχλήθηκαν από το δημοσίευμα του Πυρήνα.
Μας ρωτήσατε, αν είμαστε Νεοδημοκράτες.
Αν εννοείτε Νεοδημοκράτες, τα κομματικά ζόμπι, τους ηλίθιους που δεν έχουν άποψη και που αδιαφορούν για το κακό που προξενούν στην πατρίδα τους, τότε σας λέμε πως όχι, δεν είμαστε.
Όμως, αυτοί οι ηλίθιοι, δεν είναι η Νέα Δημοκρατία.
Όπως Νέα Δημοκρατία, δεν είναι και αυτό το συνονθύλευμα, νεοφιλελέ, ακροδεξιών και πασόκων απατεώνων, που σφετερίζονται το όνομα της Νέας Δημοκρατίας.
Και όχι απλά δεν είμαστε μαζί σας, αλλά θα βρεθούμε και απέναντι σας.
Τα ράσα, δεν κάνουν τον παπά.
Αυτό να το θυμάστε.