19 Ιαν 2021

Aπίστευτο θράσος αντιδημάρχου που ποζάρει με νεκρά θηράματα ενώ απαγορεύεται το κυνήγι

«Βουίζει» ολόκληρος ο δήμος Πηνειού αλλά και ολόκληρη η Ηλεία μετά την ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του αντιδημάρχου Γιώργου Κολοκατίνη - και δεξί χέρι του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου- που επιδεικνύει… τα θηράματα της πετυχημένης κυνηγετικής του εξόρμησης!

Την εποχή που το κυνήγι και το ψάρεμα είναι απαγορευμένο ο αντιδήμαρχος Πηνειού «αψηφά» τον νόμο και… συνεχίζει απτόητος το χόμπι του σαν να μην τρέχει τίποτα. Και σε ερώτηση δημότη: «Δεν απαγορεύεται το κυνήγι ;», ο κ. Κολοκατίνης απαντά: «Όπως τα έχουν κάνει οι κυβερνώντες όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται»…!!!

Από κάτω από την ανάρτηση ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δίνει και τα «συγχαρίκια» στο δεξί του χέρι… «Αεικίνητος, δεν παίζεσαι». Αντί να του «τραβήξει το αυτί» και να τον επαναφέρει στην τάξη, τον «κανακεύει». 

Επίσης ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως παρέμβαση από την πλευρά των Αρχών και της Πολιτείας. Δηλαδή νόμοι δεν υπάρχουν εκεί στην Ηλεία ;  Που είναι το Δασαρχείο, η Αστυνομία, ένας εισαγγελέας ; Τι πραγματικά συμβαίνει ; 

Η κίνηση αυτή του αντιδημάρχου αλλά και η συμπεριφορά του δημάρχου έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις σε όλη την περιοχή ενώ υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για την «ασυλία» που φαίνεται πως μέχρι στιγμής δίνεται απλόχερα στο δεξί χέρι του τοπικού άρχοντα. 

Πηγή: ilia.news