19 Ιαν 2021

Αντιπολίτευση για γέλια στο Δήμο Πειραιά – Ούτε λέξη για τις Θρυλικές «μπίζνες» Μώραλη – Νικοπολίδη

Αντιπολίτευση για γέλια στο Δήμο Πειραιά αφού έχουν περάσει τόσες ώρες από την αποκάλυψη του attikiola και τις Θρυλικές «μπίζνες» Μώραλη – Νικοπολίδη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τα αντιπολιτεύτηκα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου Πειραιά.

Δεν αναφερόμαστε στον εκλεκτό της ΝΔ κ.Βλαχάκο αφού από την αρχή γνωρίζαμε πως θα είναι η πίσω πόρτα του συνδυασμού Μώραλη, αλλά στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μπελαβίλα.

Η έλλειψη αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά είναι αυτό που κάνει τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια νόμους και πολίτες και να διοικεί τον Δήμο προς όφελος των ‘’κολλητών’’ και των συνεργατών του με τους Δημότες να βρίσκονται στο έλεος τους.

Τι και αν ο Πειραιάς «βρωμάει» από τα σκουπίδια, τι και αν οι παιδικές χαρές και τα πάρκα είναι εγκαταλελειμμένα, τι και αν εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτα οι προτεραιότητες του Μώραλη είναι οι αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στην οικογενειακή επιχείρηση ‘’Νικοπολίδη’’.

Ψάχνοντας στην διαύγεια για τις Θρυλικές «μπίζνες» βρήκαμε σημεία και τέρατα σε πολλές αποφάσεις του Δημάρχου Πειραιά που απορούμε πως η αντιπολίτευση του Δήμου δεν τις βλέπει και δεν τις καταγγέλλει. Τα ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν εκθέτουν όχι μόνο τον Δήμαρχο και τον συνδυασμό του αλλά το σύνολο των Δημοτικών συμβούλων μιας που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν ενώ δεν ξέρουν και πως διαχειρίζεται το Δημοτικό χρήμα η δημοτική αρχή.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε από τον κ. Μπελαβίλα μια παρέμβαση έτσι για τα μάτια του κόσμου αλλά δεν κρατούν όπως φαίνεται ούτε τα προσχήματα, με τον Πειραιϊκο λαό αν αηδιάζει με αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Πειραια από το σύνολο του Δημοτικού συμβουλίου.

https://attikiola.gr/