12 Ιαν 2021

Ντάριο Σαρμιέντο: Στην Αργεντινή έχρισαν τον νέο Μέσι ή αλλιώς τον «mini Messi» - Βίντεο

Ο 17χρονος Ντάριο Σαρμιέντο ονομάστηκε «mini Messi» στην Αργεντινή και η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ολοκληρώσει τη συμφωνία μαζί του όταν γίνει 18 ετών.

Ο Ντάριο Σαρμιέντο σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με την...

Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα για να πάρει τον Μάρτιο το μεγάλο ταλέντο της Εστουδιάντες.

Μάλιστα, ο προπονητής θρύλος της Αργεντινής Αλεχάντρο Σαμπέγια είχε πει στον Σαρμιέντο ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πάντως, η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να πάρει από τώρα τον νεαρό παίκτη, αφού θα γίνει 18 ετών τον Μάρτιο.

Ο πρόεδρος της Εστουδιάντες και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν σε μια πρόσφατη συνομιλία του με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανυπομονούσε για τη συμφωνία.

Από το 2009 στην Εστουδιάντες

Ο Ντάριο Αριέλ Σαρμιέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2003 και παίζει ως εξτρέμ. Φυσικά, το καλό του πόδι είναι το αριστερό και ανήκει στο δυναμικό της Εστουδιάντες από το 2009.


Έκανε το ντεμπούτο του στο ανώτερο επίπεδο του ποδοσφαίρου σε ηλικία 16 ετών, αφού ο προπονητής Γκάμπριελ Μιλίτο τον προήγαγε στην πρώτη ομάδα της Εστουδιάντες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-20.

Ήταν στις 5 Οκτωβρίου 2019 σε μια ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στην Ουρακάν, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Γκαρσία στο 60ο λεπτό και έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.