27 Φεβ 2021

«Γαλάζια» στελέχη: Αθλιότητες με τους εμβολιασμούς στη Θεσσαλονίκη - και όχι μόνο!

 Γιατί ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που δήλωσε πως διαθέτει ονόματα για παράτυπους εμβολιασμούς και σε νοσοκομεία στην Αθήνα; Γιατί ο υπουργός Υγείας δεν του έκανε ένα τηλεφώνημα; Πού θα κληθεί να λογοδοτήσει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου;

Μόνο ως αθλιότητα μπορεί να χαρακτηριστεί, εφόσον επιβεβαιωθεί, η παραβίαση του προγράμματος εμβολιασμού από κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με ηγετικές θέσεις στο Δήμο της συμπρωτεύουσας!

Τα εμβόλια που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, πήγαν στα «γαλάζια» στελέχη και σε μέλη της οικογενείας τους!

Το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί γρήγορα, αλλά δεν είναι το μόνο! Παρόμοιες κατηγορίες, όχι αβάσιμες, υπήρξαν και για τον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Ο ίδιος τις αρνείται, αλλά είναι φανερό πως χρειάζεται έρευνα για την απόδειξη της αλήθειας.

Είναι δε εντυπωσιακό πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, πρώην υπουργός Υγείας, κατήγγειλε προ δυο εβδομάδων παρατυπίες στο πρόγραμμα των εμβολιασμών σε νοσοκομεία της Αθήνας. «Διαθέτω και στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ με δήλωσή του στη στήλη ζητούσε την παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε να ερευνηθεί το θέμα.

Όμως, όχι απλώς δεν υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα, να καλέσει τον πρώην υπουργό Υγείας να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του, ως οφείλει, πολύ περισσότερο που δηλώνει πως διαθέτει και ονόματα, αλλά δεν του τηλεφώνησε για το θέμα ούτε καν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ούτε καν οι αρμόδιοι για τον εμβολιασμό!

Το κράτος δεν είναι λάφυρο κανενός και τα εμβόλια δεν είναι πλιάτσικο!

https://www.ieidiseis.gr/