12 Μαρ 2021

Μας θεωρει ηλιθιους η κυρια...εαν δεν γνωριζει Ελληνικα να παρει συνεργατη φιλολογο για να μαθει...«Νερό κι αλάτι» με την Κοτανίδου στην Επιτροπή: «Παρερμηνεύτηκαν όσα είπα»

Τα όσα είπε η Αναστασία Κοτανίδου πριν από λίγα 24ωρα για τα λάθη και την κούραση της Επιτροπής των ειδικών, δεν προκάλεσαν μόνο αίσθηση αλλά και αντιδράσεις από τους άλλους επιστήμονες. Η ίδια, στη συνεδρίαση της Παρασκευής  θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η Αναστασία Κοτανίδου πήρε πρώτη το λόγο όταν ξεκίνησε η συζήτηση (που αναμένεται να εισηγηθεί να μπουν κι άλλες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο» και να παραταθεί τουλάχιστον για μια εβδομάδα στο lockdown) και θέλησε να εξηγήσει στους συναδέλφους της τα όσα είπε.

«Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστασία Κοτανίδου, με τους άλλους επιστήμονες να θεωρούν το ζήτημα λήξαν.

Τι είχε πει η Αναστασία Κοτανίδου

«Η επιτροπή ενώ στην αρχή είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο κάπου στην μέση τον χάσαμε και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Κοτανίδου. 

Και πρόσθεσε: «Η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες με πολλές συζητήσεις και πολλά θέματα και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και στην λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων».