19 Απρ 2021

Η παγκόσμια συνωμοσία των ηλιθίων...

Η πανδημία ανέδειξε την ενδημική ανοησία που ήθελε ένα κέντρισμα για να βγει στην επιφάνεια. Και βγήκε στο πρόσωπο των συνωμοσιολόγων, των αρνητών, των παρτάκηδων (με τα πάρτι), των αντιμάσκ, των αντιτέστ, των... ντοτόρων άλλων ειδικοτήτων που έβριζαν τους καθ' ύλην .. γιατρούς και μιλούσαν για στημένο παιχνίδι προς όφελος των φαρμακευτικών βιομηχανιών. Ένα μείγμα από γραφικούς, από ηλίθιους και από ανεύθυνους επιστήμονες μεγάλωσαν τον έτσι και αλλιώς μεγάλο κίνδυνο για μια κοινωνία που υποφέρει από την αρρώστια, την οικονομία, την επαγγελματική καταστροφή, τον εγκλεισμό, τον φόβο για το αύριο. 

Μέσα σε αυτόν τον χαμό κάποιοι/κάποιες βρήκαν το κατάλληλο έδαφος να καλλιεργήσουν το ψώνιο τους παίζοντας τους ηγέτες των ανενημέρωτων, τους ξύπνιους, αυτούς που δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει κανείς. Όπως η κυρία που βρήκε πρόσφορο μικρόφωνο για να φωνάξει έξω από νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ως νοσούσα από κορωνοϊό, ότι φεύγει, δεν κάθεται για νοσηλεία, γιατί εκείνη ξέρει ότι θέλουν να τη διασωληνώσουν επειδή «για κάθε διασωλήνωση παίρνουν 34.000 ευρώ»! Ή η άλλη κυρία και ο άλλος κύριος που βρήκαν την ευκαιρία να ηγηθούν της κίνησης για την τήρηση του Συντάγματος αποκαλύπτοντας ότι το σελφ τεστ είναι αντισυνταγματικό...

Φυσικά, όχι μόνο η Ελλάδα αλλά όλος ο πλανήτης υποφέρει από την ανευθυνότητα που φτάνει σε επίπεδο ηγετών τύπου Τραμπ και Μπολσονάρο. Για τον τελευταίο η χώρα του, η Βραζιλία, πληρώνει την ανευθυνότητά του με τεράστια υγειονομική και ανθρωπιστική κρίση, καθώς η πανδημία καλπάζει, τα νοσοκομεία έχουν ξεμείνει από υλικά για την αναισθησία και οι διασωληνώσεις γίνονται χωρίς νάρκωση! Ο Μπαλσονάρο είναι ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι λυπάται για τους νεκρούς από τον κορωνοϊό αλλά «όλος ο κόσμος μια μέρα θα πεθάνει» και «πρέπει να πάψουμε να είμαστε μια χώρα πούστηδων!».

Ναι, στην Ελλάδα έχουμε τους δικούς μας καημούς, αλλά η ανθρωπότητα δεν παθαίνει και δεν πεθαίνει από τη συνωμοσία τού Μπιλ Γκέιτς αλλά από την παγκόσμια συνωμοσία ηλιθίων. 

 harddog-sport.blogspot.com