11 Απρ 2021

Ο Νίκος Ρωμανός προκαλεί σεισμό στο διαδίκτυο με απίστευτο ισχυρισμό

 

Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής γραφείου τύπου της Ν.Δ., μπορεί να μην έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έκανε όμως μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που διεκδικεί Όσκαρ ασχετοσύνης. Καθόλου περίεργο από έναν.. άνθρωπο που εμφανιζόταν στις εκπομπές του Φουρθιώτη, ακόμα και με τον θεσμικό του ρόλο.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Πιστεύαμε ότι οι ασυναρτησίες τύπου «ανάρτησης βζινν», ανήκουν στο μαύρο παρελθόν της μαύρης προπαγάνδας. Και φυσικά τα μαύρα σύννεφα είχαν εμφανιστεί πριν ακόμα από την έναρξη της πανδημίας, όπου η κυβέρνηση είχε πέσει εκτός στόχων σε όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός όμως ότι ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. υιοθετεί ισχυρισμούς που παρομοιάζουν την οικονομία με ελατήριο, ειδικά όταν το Δ.Ν.Τ. αλλά και ο ίδιος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προβλέπουν υποτονική ανάπτυξη και μόνο για το δεύτερο τρίμηνο, δεν προκαλεί μόνο ανησυχία. Προκαλεί οργή. Όπως επίσης το γεγονός ότι ο Νίκος Ρωμανός βλέπει συσσωρευμένη ρευστότητα! Αλήθεια, που την είδε; Στο σεντούκι του; Διότι αν κάνει μία απλή ερώτηση στην αγορά θα δει ότι οι καταστάσεις είναι τραγικές και πως 7 στους 10 έλληνες όχι μόνο δεν έχουν ρευστότητα, αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις!

Είναι απολύτως λογικό η τοποθέτηση Ρωμανού να προκαλέσει σεισμό στο Twitter και δεκάδες υβριστικά σχόλια. Παραθέτουμε ενδεικτικά: