22 Απρ 2021

Κυβερνητικός αστικός μύθος το “emvolio.gov.gr”… ένα ΜΠΑΝΕΡ είναι κ. Πιερρακάκη

 Και έρχεται η ώρα που η ηλικιακή σου ομάδα μπορεί να εμβολιασθεί για τον κορωνοϊό. Ανακοινώθηκε ότι “άνοιξε το σύστημα” και… “μπαίνεις” στο σύστημα για να κλείσεις το ραντεβού σου. Κάνεις αλλεπάλληλες προσπάθειες. Καταφέρνεις να κλείσεις την 1η δόση. Όταν όμως πας για τη δεύτερη… δεν υπάρχει διάστημα διαθέσιμο.

Ξανακάνεις την προσπάθεια και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα που έχουν αντιστοιχηθεί στον ταχυδρομικό κωδικό της φορολογικής σου κατοικίας όλα τα ραντεβού για διάστημα δύο εβδομάδων είναι κλειστά. Έλα όμως που το «μούφα» υπερσύστημα δεν επιτρέπει να προχωρήσεις χρονικά σε επόμενες εβδομάδες!

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες, απώλεια χρόνου και τρομερό εκνευρισμό, θέλεις να σπάσεις το πληκτρολόγιο και βγαίνεις οργισμένος στο μπαλκόνι λες και ελπίζεις να περάσει κυβερνητικός αξιωματούχος με το εκτιμώμενο “τουπέ” για να τον… πυροβολήσεις με το όπλο που έτσι κι αλλιώς δεν έχεις, λαμβάνεις και το μήνυμα “σφάλμα συστήματος“.

Μετά δέχεσαι την… επιφοίτηση και θέλεις να σπάσεις το κεφάλι σου με το πληκτρολόγιο γιατί ως ηλίθιος πείστηκες ότι μπορείς να προγραμματίσεις ραντεβού γρήγορα. Και ως μεγαλύτερος ηλίθιος πίστεψες ότι το πολυδιαφημισμένο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα σκεπτόταν και θα έβαζε ως banner κατά την είσοδο μία ειδοποίηση του τύπου “λόγω αυξημένης κίνησης, δυσλειτουργίες είναι πιθανές”.

Καλά να πάθεις ρε ηλίθιε που στη «μούφα» χώρα που ζεις, περίμενες να δημιουργηθεί κάτι, ειδικά από το Δημόσιο, που θα λειτουργούσε σε αντίξοες… κοινωνικές συνθήκες. Μεγάλη αρετή η αυτοκριτική, δεν συμφωνείτε;

https://www.defence-point.gr/