14 Μαΐ 2021

Εκανε τον Δημο του προτυπο στην διαχειριση και για τις κοινωνικες του ευαισθησιες...Απεσπασε 2 βραβεια...



Νεος πολιτικος με ορεξη για να προσφερει στον Δημο του εβαλε πλωρη να τον κανει προτυπο και το πετυχε.....Οι Αγιοι Αναργυροι πρωτοπορουν και δειχνουν τον δρομο πως λειτουργουν οι Δημοι.
Ο Σταυρος Τσιρμπας καθε μερα μας εκπλησει με την παραγωγικοτητα του και με τις ιδεες του.
H συνολική προσπάθεια αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του Δήμου, μέσα από καινοτόμες ενέργειες και κοινωνικό πρόσωπο, σήμερα αναγνωρίζεται επισήμως.
Ο Δήμος μας βραβεύεται για πρώτη φορά με 2 βραβεία στα Best City Awards και γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Δυτική Αθήνα μέσα από μια διπλή βράβευση που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για τις προσπάθειές μας.
Το χρυσό Βραβείο στον πυλώνα της διαχείρισης των αποβλήτων, όπου βραβευτήκαμε για την καινοτομία στον τρόπο που χειριζόμαστε τα απορρίμματα, μειώνοντας το υπόλειμμα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων που θάβεται και το περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας.

Επίσης αποσπάσαμε το χάλκινο Βραβείο στην Κοινωνική Πολιτική για τη διαχείριση της πανδημίας με την άμεση στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Νιώθω περήφανος για την πόλη μας, για τις διακρίσεις που κερδίσαμε μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, έμπνευση και αντισυμβατική σκέψη.
Όχι μόνο δική μας ως Διοίκηση, αλλά και ολόκληρου του Οργανισμού του Δήμου, που με μεγάλα βήματα προς τα εμπρός αγκαλιάζει το μέλλον.