21 Ιουν 2021

Αυτός είναι : Κατά συρροή βιαστής ο δράστης του βιασμού και ξυλοδαρμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα

 

Τον δράστη του βιασμού και του ξυλοδαρμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Απόστολο Σκρέκα οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται σε έναν..

δράστη, ο οποίος μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί.

Το προφίλ του δράστη

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές. Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του.

Τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την σύρει στο διαμέρισμά του και να την κακοποιήσει για πολλές ώρες.

Εντωμεταξύ εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας. Όταν κατάφερε να διαφύγει οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.