16 Ιουν 2021

Ποιος ο ρολος του Μανωλη Κοττακη???Συγκινητες οι προσπαθειες του να ξεπλυνει τον σκοπελο της ψηφισης των μνημονιων με τα ΣΚΟΠΙΑ...

 

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή

Ομολογουμένως, ο Μανώλης Κοττάκης, μας έχει εκπλήξει, με τις συγκινητικές προσπάθειες που καταβάλλει τον τελευταίο καιρό, στο να ξεπεράσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα,

τον σκόπελο της ψήφισης των τριών μνημονίων με τα Σκόπια.

Τη μία, γίνεται ασπίδα προστασίας στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ως λαγός δήλωσε πως με ''βαριά καρδιά'', θα ψηφίσει τα μνημόνια με τα Σκόπια, επισφραγίζοντας την εσχάτη προδοσία.
Σήμερα, προβαίνει σε μία μεγάλη....αποκάλυψη.
Πως, η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ, ορίζει ότι τα μνημόνια με τα Σκόπια θα κυρωθούν και στην ''Μακεδονική'' γλώσσα, πέραν της Αγγλικής και της Ελληνικής.
Μόνο που δεν επρόκειτο για κάποια φοβερή αποκάλυψη, αλλά για κάτι που ήταν γνωστό στη Νέα Δημοκρατία, από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, όταν και κυρωνόταν από την Ελληνική Βουλή, η συμφωνία των Πρεσπών.
Τότε, που η Νέα Δημοκρατία, δήλωνε πολύ σωστά αντίθετη με την Συμφωνία και υπόσχονταν πως ως κυβέρνηση θα θέσει ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε.
Γιατί όμως λέμε πως ο Μανώλης Κοττάκης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία;
Διότι, πολύ απλά, με την σημερινή του.....αποκάλυψη ο Μανώλης Κοττάκης προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες, της κύρωσης, των τριών μνημονίων, από την σημερινή κυβέρνηση, στην προηγούμενη.
Τί θέλει να μας πει, δηλαδή ο Μανώλης;
Πως τα μνημόνια θα κυρωθούν και στην Σλαβική γλώσσα, την οποία οι Σκοπιανοί ονομάζουν ''Μακεδονική'', διότι αυτό προβλέπει η Συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άρα, για την έμμεση αναγνώριση , από Ελληνικής πλευράς -διότι αυτό θα γίνει- της Σλαβικής ιδιωματικής γλώσσας ως ''Μακεδονική'' δεν θα ευθύνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης των μνημονίων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο που Μανώλη μου, ο Ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, καταδίκασε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργό, επειδή του υποσχέθηκαν πως με μοχλό πίεσης το αναφαίρετο δικαίωμα του ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε θα καταργήσουν την Εθνοπροδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
Σήμερα, αποδεικνύεται πως ήταν τελικά απατεώνες, αφού χρησιμοποίησαν εκείνη την υπόσχεσή τους, για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και τα του υφαρπάξουν τη ψήφο του.
Άρα, λοιπόν, για ποιόν ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτά που έκανε και ο Ελληνικός λαός τον έστειλε στον αγύριστο.
Όχι πως δεν φέρει ευθύνες, αλλά η κατάσταση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και από αυτήν εξαρτάται το τί θα γίνει.
Η Νέα Δημοκρατία και οι βουλευτές της όμως, αποδείχθηκαν απατεώνες.
Γιατί πάνε να επισφραγίσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας;
Αν είχαν την πρόθεση να την καταργήσουν, δεν θα δήλωναν σήμερα αρωγοί της Ευρωπαϊκής πορείας των Σκοπίων και θα είχαν καταγγείλει την Συμφωνία των Πρεσπών εδώ και καιρό, με τόσες ευκαιρίες που τους έδωσαν τα ίδια τα Σκόπια.
Δεν το έκαναν και φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν προτίθενται να το κάνουν και στο μέλλον.
Πραγματικά, είναι πολύ ''φιλότιμη'' η προσπάθεια, που καταβάλλει τον τελευταίο καιρό ο Μανώλης στο να βγάλει λάδι όσους αυτή τη φορά θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία, φορώντας γραβάτα.
Και δικαιωματικά, παίρνει το προβάδισμα, για τη θέση του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, ως αντικαταστάτης της Αριστοτελίας Πελώνη, κατά τον προσεχή ανασχηματισμό, έναντι του Θοδωρή Ρουσόπουλου.
-Αυτή είναι αποκλειστικότητα Μανώλη-
Μόνο, που εκεί στην Πειραιώς, μάλλον πέρασαν πολύ επιπόλαια, αυτό που τους διαμηνύσαμε την τελευταία φορά.
Πως στη γαλάζια πολυκατοικία, μας βρήκαν.
Δεν τους βρήκαμε.
Και μάλιστα, είμαστε απ΄αυτούς που δεν την εγκατέλειψαν ποτέ.
Πράγμα που σημαίνει πως τα διαμερίσματά της και τις μεσοτοιχίες της, τις γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθέναν.
Σαν την παλάμη μας.
Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι, που θα γίνει εντός της οικείας μας και δεν θα λάβουμε γνώση.
Πράγμα που σημαίνει πως ματαιοπονούν κάποιοι, πιστεύοντας πως είναι σε θέση να στήνουν παιχνίδια.
Και βεβαίως, όπως ξεκαθαρίσαμε, δεν θα επιτρέψουμε, σε καμία περίπτωση αυτά τα παιχνίδια να αποβούν μοιραία για την Ελλάδα.
Αυτό το τελευταίο, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι οι πρόθυμοι εθνικοί μειοδότες, τόσο εντός της οικείας μας, όσο και ΄κεινοι που σουλατσάρουν στον προαύλιο χώρο της.