14 Ιουλ 2021

Συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου σε Σύνταγμα και Ομόνοια

 

Αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν αυτήν την ώρα συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Οι αρνητές του εμβολίου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που... εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.


Άτομα κρατούν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και κρατούν πανό, με τα οποία αντιδρούν στον εμβολιασμό, ενώ υπάρχει διακριτική αστυνομική παρουσία. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ελάχιστοι συγκεντρωμένοι φορούν μάσκες, ενώ δεν κρατούν αποστάσεις. 


Έκλεισαν οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια


antiemvoliastes_syntagma1

emvolio_fola

antiemvoliastes_syntagma2
antiemvoliastes4
antiemvoliastes_syntagma3
antiemvoliastes_syntagma2


Συγκέντρωση και γύρω από την Ομόνοια

Παράλληλα, συγκέντρωση κατά των εμβολιασμών πραγματοποιείται και στην πλατεία Ομονοίας, με τους γύρω δρόμους να μένουν κλειστοί. Η συγκέντρωση οργανώνεται από το σχήμα «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βοβόλη, που όπως αναφέρεται στην αφίσα, είναι «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και ..«ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». 

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν και σε πορεία προς το Σύνταγμα. 


antiemvoliastes_omonoia4
antiemvoliastes_omonoia5antiemvoliastes_omonoia
antiemvoliastes_omonoia1