27 Ιουλ 2021

Ένταση από τις παρεμβάσεις συζύγου Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό


Κλίμα αναταραχής επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι ειδικά μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την (μη τελικά) παρασημοφόρηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου.

Η πέτρα του σκανδάλου, όπως αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Εστία» είναι ο σύζυγος της Προέδρου Παύλος Κοτσώνης.

Ο κ. Κοτσώνης, όπως λέγεται, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν του επιτρέπει να μην ανακατεύεται με τα όσα συμβαίνουν στην Προεδρία.

Διατηρεί δικό του γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο και οι κακές γλώσσες τον φέρουν να ανακατεύεται συνεχώς στα πόδια των συνεργατών της Προέδρου δημιουργώντας προβλήματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση καθώς όπως αναφέρουν γνωρίζοντες των όσων συμβαίνουν στο Προεδρικό Μέγαρο, αντί να βοηθά τελικά βραχυκυκλώνει την λειτουργία των συνεργατών της κυρίας Σακελλαροπούλου.

Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Κοτσώνης είναι ο υπεύθυνος των διαρροών με τις οποίες φωτογραφιζόταν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών για την επιλογή της παρασημοφόρησης του που προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Δένδια.

Υπάρχει μάλιστα η φημολογία ότι η δραστηριότητα του κ. Κοτσώνη έχει προκαλέσει αντιδράσεις που έχουνν διατυπωθεί προς την κυρία Σακελαροπούλου, όπως αυτή του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου, Σήφη Πολυμίλη.