28 Ιουλ 2021

Ξανά χωρίς το εθνόσημο ο Σ.Τσιτσιπάς! - Ποιος κοροϊδεύει ποιον; (φώτο-βίντεο)

 Με κακόγουστο αστείο μοιάζει η εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ασχολούμαστε (ακόμα) για το εάν πράττει το αυτονόητο, δηλαδή να φορέσει το εθνόσημο! 

Ο Έλληνας τενίστας, όπως και η Μαρία Σάκκαρη, εμφανίστηκαν στις πρώτες τους αναμετρήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς να φορούν το εθνόσημο, κάτι που «θάφτηκε» από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου 

.

Έτσι, στο pronews.gr γράψαμε το πρωί της Δευτέρας πως οι δύο τενίστες αγωνίζονται με μια μπλε εμφάνιση η οποία φέρει μόνο το σήμα του χορηγού που τους ντύνει και δεν έχει πουθενά το εθνόσημο. 

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε η αντίδραση της ΔΟΕ η οποία μετά το σάλο ανακοίνωσε πως τελικά θα φοράνε πλέον το εθνόσημο οι δύο τενίστες. Και πράγματι στις επόμενες αναμετρήσεις τους τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αγωνίστηκαν με το εθνόσημο. 

Όμως το μπάχαλο δεν έχει τέλος και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται σήμερα (ξανά) χωρίς το εθνόσημο! 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ ο Τσιτσιπάς άλλαξε εμφάνιση (φορούσε αυτή με το εθνόσημο) και έβαλε ξανά την παλιά που δεν έχει πουθενά την ελληνική σημαία. 

Θεωρήσαμε πως πιθανότατα ίδρωσε, ή υπήρξε κάποιο σκίσιμο στη φανέλα του και αποφασίσαμε να μην το σχολιάσουμε, περιμένοντας την αναμέτρηση του στο διπλό. Ο Τσιτσιπάς λίγη ώρα αργότερα από την ήττα του από τον Ουμπέρ αγωνίστηκε στο διπλό μαζί με την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στους Φελίξ Αλιασίμ Ογκέρ-Γκαμπριέλα Ναμπρόφσκι.

Εκεί η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε με την εμφάνιση με το εθνόσημο, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς φοράει ξανά την απλή μπλε εμφάνιση. Και εδώ τίθεται το ερώτημα ποιος κοροϊδεύει ποιον; Δεν είχε άλλη εμφάνιση ο Τσιτσιπάς; Ολόκληρη ολυμπιακή αποστολή δεν φρόντισε να έχει δεύτερη εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας; Γιατί ο ίδιος αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει εμφάνιση; 

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα από την ΔΟΕ δεν βλάπτει, κυρίως όταν αναφερόμαστε σε μια τεράστια διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, την οποία την βλέπει όλος ο πλανήτης!