1 Αυγ 2021

Γερμανίδα κυκλοφορούσε 1,5 μήνα με 33 εκατομμύρια ευρώ στην τσάντα, χωρίς να το ξέρει

 

Μια 45χρονη Γερμανίδα είχε δώσει 1.20 ευρώ για να συμπληρώσει ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ. Πριν έξι εβδομάδες. Η κλήρωση έγινε, εκείνη δεν είχε μπει στη διαδικασία να τσεκάρει την τύχη της και για ενάμιση μήνα περιφερόταν με το δελτίο στην τσάντα της. Κάποια στιγμή θέλησε να την καθαρίσει -την τσάντα. Τότε ανακάλυψε... το ξεχασμένο δελτίο. Πριν το πετάξει, σκέφτηκε να τσεκάρει για να δει αν είχε ‘πιάσει’ τίποτα. Διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει 33.000.000 ευρώ.

«Ακόμα με πιάνει ζαλάδα στη σκέψη ότι κουβαλούσα πάνω μου 33 εκατομμύρια ευρώ για εβδομάδες» δήλωσε η μεγάλη νικήτρια στον ΟΠΑΠ της Γερμανίας που δεν δημοσίευσε το όνομα της. Πρόσθεσε ότι «διάλεξα τυχαία τους αριθμούς» και ενημέρωσε ότι μέρος του ποσού «που είναι υπεραρκετό για να ζήσουμε με το σύζυγο και το παιδί μου έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής» θα το διαθέσει «για την προστασία του περιβάλλοντος».

Αν σκέφτεστε πως ήταν τυχερή που μπήκε στη διαδικασία να τσεκάρει τι είχε ‘βγάλει’ η κλήρωση, θα δικαιωθείτε στο εκατό τοις εκατό, πριν διαβάσετε πως μια γυναίκα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ είχε ένα ξεχασμένο δελτίο σε τσέπη ρούχου που έπλυνε. Το κατέστρεψε και δεν πήρε ποτέ τα 26 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε ο συνδυασμός αριθμών, τον οποίον είχε επιλέξει. Ο αμερικανικός ΟΠΑΠ είχε ενημερώσει τότε δισεκατομμύρια δεν διεκδικούνται κάθε χρόνο από τις κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ.

πηγή: .news247.gr