7 Σεπ 2021

ΝΕΟ ΚΤΥΠΗΜΑ από το συγκρότημα Μαρινάκη! Πρετεντέρης: «Υποθέτω πως για τον πρωθυπουργό δεν έκανε κανείς από τους 158 της ΝΔ για τη θέση του Στυλιανίδη» (vid)

 Άλλο ένα «χτύπημα» από το συγκρότημα Μαρινάκη στο Μαξίμου μετά τα περίφημα άρθρα στο ΒΗΜΑ, στο ΒΗΜΑτοδότη, αλλά και στο in.gr, για «Λουδοβίκους» του Μαξίμου που την πατάνε όπως στην περίπτωση Αποστολάκη επειδή τους ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία της πολιτικής.

Έτσι, και ο Γιάννης Πρετεντέρης, χτες 7/9 στην πρώτη του παρουσία στο δελτίο του Mega, πέταξε την «τορπίλη» και σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα για το «Ένας από τους 158 της Νέας Δημοκρατίας δεν έκανε (ενν. για την θέση του υπ. Πολιτικής Προστασίας);», ο δημοσιογράφος απάντησε με ένα … γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο … πως «Όχι, κατάλαβα πως από την κίνηση του πρωθυπουργού, δεν έκανε κανείς».

Αφήνοντας έτσι ολοφάνερα “αιχμές” για την επιλογή Μητσοτάκη να δανειστεί υπουργό από την Κύπρο για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ρίχνοντας έτσι για δεύτερη φορά άκυρο στην ΚΟ της ΝΔ, μετά την πρώτη επιλογή που ήταν ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευ Αποστολάκης και η οποία κατέληξε σε μεγαλειώδες φιάσκο και τεράστια πολιτική ήττα για τον Μητσοτάκη αλλά και τη ΝΔ.