18 Οκτ 2021

Το 1ο WestRun διοργανωσε ο Δημος Αγιων Αναργυρων -Καματερου...

Σταύρος Τσίρμπας

Μία διοργάνωση που ήρθε για να μείνει. Ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός σήμερα έγραψε την δική του ιστορία στο Δήμο μας. Το 1ο WestRun ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα εκεί. Μεγάλοι και μικροί αθλητές, περήφανοι γονείς, ενθουσιασμένοι θεατές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και όλοι εμείς που ...

απολαύσαμε τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή, τη στήριξη και την υπομονή σας. Το WestRun ήρθε για να μείνει και να ανοίξει το δρόμο σε παρόμοιες μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες εθελοντές μας για την πολύτιμη συνδρομή τους! Ήταν συγκινητική η προσπάθεια και η βοήθεια τους σε κάθε επίπεδο. Συγκεκριμένα ευχαριστώ το Παραδοσιακό Λαογραφικό Σύλλογο Καματερού ¨Το Γιορντάνι¨, το Σύλλογο Πελοποννησίων Αγίων Αναργύρων , την Ένωση Γονέων κ Κηδεμόνων Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τον Α.Σ. Πυγμαχία ¨Μαχητές του Λεωνίδα¨, τον Α.Σ. Εντελέχια Ταεκβοντο, τον Α.Σ. Κρόνος Αγίων Αναργύρων , την Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων, το Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων ¨Ο Πύρρος¨, το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α ¨Ανοιχτή Αγκαλιά¨, το Σύλλογο Επτανησίων Αγίων Αναργύρων- Καματερού , τον Α.Σ. Ασπίδα Αγίων Αναργύρων , τον Α.Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων Ηρακλής, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τοπικό τμήμα Ανάκασας, την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ακαδημία ποδοσφαίρου, το Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων Γ.Σ.Α.Α., τον Α.Ο. Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, το Fighting Steps Αγίων Αναργύρων, τον Γ.Α.Σ. Καματερού ,το Σύλλογο Ποντίων Καματερού ¨Δημήτρης Ψαθάς¨, το Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού, τον Α.Π.Σ. Άμιλλα βόλεϊ γυναικών Καματερού, τον Α.Σ. Δίαστρο, τη Δ.Ρ.Α.Σ.Η. Ομάδα εθελοντών Αγίων Αναργύρων- Καματερού , τον Γ.Σ.Α.Α. Τμήμα Γυμναστικής και το ¨The Body Project 2014¨. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία για τη υπερπολύτιμη βοήθεια και φυσικά στους μοναδικούς χορηγούς μας!

Ραντεβού του χρόνου για το 2ο.!