19 Οκτ 2021

Όμορφη Αμερικανίδα δημοσιογράφος κατηγορείται ότι… αποπλάνησε τον Πούτιν με τα «κάλλη» της (Videos)

 

Στο στόχαστρο παρουσιαστών του κρατικού καναλιού της Ρωσίας βρέθηκε η όμορφη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Χάντλεϊ Γκαμπλ.

Αυτό που προσάπτουν....

στην δημοσιογράφο του δικτύου CNBC είναι ότι επιχείρησε να αποσπάσει την προσοχή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν «δίνοντας στο κορμί της στάση σεξουαλικού αντικειμένου».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Χάντλεϊ Γκαμπλ ήταν συντονίστρια σε μια συζήτηση που έλαβε χώρα σε ένα ενεργειακό φόρουμ της Μόσχας, όπου συμμετείχε και ο Ρώσος πρόεδρος.

«Φυσικά δεν προβλήθηκαν τα πάντα στην τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτό είναι που είδε το κοινό και το συνεργείο μας», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του 57χρονου Σολοβιόφ που αναλύει τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας του Πούτιν.

Στη συζήτηση, που αφορούσε τον «πόλεμο του φυσικού αερίου», ο Πούτιν έγινε αντικείμενο επικρίσεων επειδή έκανε κοπλιμέντα στην Γκαμπλ για την ομορφιά της, τα οποία θεωρήθηκαν από κάποιους σεξιστικά.

Να υπερασπιστεί τον Ρώσο πρόεδρο έσπευσε ο παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολοβιόφ. Μέσω της εκπομπής του στο κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 1, επιχείρησε να αναλύσει πλάνα από την συζήτηση και ισχυρίστηκε ότι η 39χρονη προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Ρώσου ηγέτη με την γυναικεία της ομορφιά.

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή εστιάζουν κυρίως στα πόδια της παρουσιάστριας, με έναν άλλον παρουσιαστή, τον Ντμίτρι Κισελιόβ, να ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε «στο φουλ» τη «γλώσσα του σώματός της».

Οι κινήσεις των ποδιών της Γκαμπλ, σύμφωνα με τους σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης, είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τον 69χρονο πολιτικό, όμως τελικά απέτυχαν να το κάνουν.

«Φυσικά δεν προβλήθηκαν τα πάντα στην τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτό είναι που είδε το κοινό και το συνεργείο μας», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του 57χρονου Σολοβιόφ που αναλύει τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας του Πούτιν.

Μετά την προβολή των πλάνων, η «ειδικός στη γλώσσα του σώματος» Τζούντι Τζέιμς επισήμανε ότι από αρχαιοτάτων χρόνων, σε θέματα που αφορούν το φλερτ, όταν ένα άτομο στρέφει το πόδι του προς την κατεύθυνση ενός άλλου ατόμου δείχνει ότι αισθάνεται έλξη προς αυτό.

«Για να συνοψίσουμε, η Χάντλεϊ συμπεριφέρθηκε τολμηρά, παίρνοντας ανοιχτά στάση σεξουαλικού αντικειμένου, χωρίς να φοβάται ότι θα την επικρίνουν φεμινίστριες», τόνισε ο Κισελιόβ, που σύμφωνα με την Daily Mail θεωρείται από κάποιους «φερέρωνο» και «αρχι-προπαγανδιστής» του Πούτιν.

Ούτε η Γκαμπλ αλλά ούτε το CNBC απάντησαν στο αίτημα της βρετανικής εφημερίδας για κάποιο σχόλιο. Ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία την περασμένη Πέμπτη στο Instagram της, που δείχνει ότι μάλλον δεν παίρνει και τόσο στα σοβαρά την «προσέγγιση» των ρωσικών ΜΜΕ. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Γκαμπλ κρατάει μια ρωσική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο που φαίνεται να εστιάζει στα πόδια και το σεξαπίλ της.

«Η καλύτερη γωνία μου» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης, μαζί με ένα emoji γέλιου και το hashtag #feminism.

Τέλος, την περασμένη Κυριακή, μοιράστηκε στα social media της τη φωτογραφία μιας τούρτας με το πρόσωπο του Πούτιν, που είχε γραμμένη πάνω της τη φράση «πολύ όμορφη».

«Έχω τους καλύτερους φίλους», γράφει η λεζάντα της αστείας ανάρτησης.

https://www.topontiki.gr/