16 Δεκ 2021

O Τσίπρας διέγραψε τον Κουρουμπλή....κραταει τον Φιλη ,τον Δριτσα και τα αλλα σουργελα....

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν θελει να στεναχωρει τον ΚΟΥΛΗ γιατι μετα τις εκλογες θα ειναι συγκυβερνηση και του χαλασε το κλιμα ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ......στημενο παιχνιδι και ο ΕΛΛΗΝΑΣ θα περιμενει σωτηρια απο τους μπουληδες???

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ εχει πει πιο χοντραδες.
Η παρεα του 4% κραταει τον ΣΥΡΙΖΑ καθηλωμενο .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να αποκαλέσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ...

Αναταράξεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το βήμα της Βουλής, ο οποίος αποκάλεσε «δολοφόνους» τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα αποτελέσματα της μελέτης των καθηγητών Τσιόδρα-Λύτρα, για τα τρομακτικά ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξοργίστηκε με τον χαρακτηρισμό που ακούστηκε από το στόμα του βουλευτή του και προχώρησε στην διαγραφή του.