21 Ιαν 2022

Κυβέρνηση εν μέσω πολικού ψύχους: «Θα είναι ανοιχτά τα παράθυρα στις τάξεις - Τα παιδιά να φοράνε σκούφους και μπουφάν»!

 

Στα ίδια ανόητα πρωτόκολλα συνεχίζει να επιμένει η κυβέρνηση, καθώς την ώρα που η κακοκαιρία «Ελπίς» ετοιμάζεται να χτυπήσει την Ελλάδα η πρόταση της είναι να ανοίγουν τα παράθυρα στις τάξεις των σχολείων ανά 10-15 και τα παιδιά να φορούν... μπουφάν και σκουφιά. 

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, είπε χαρακτηριστικά: «Τα παράθυρα δεν είναι ανοιχτά συνεχώς, αλλά τα ανοίγουμε ανά 10-15 λεπτά. Τα παιδιά μπορούν να φοράνε τους σκούφους και τα μπουφάν τους».

Μάλιστα το είπε με αδιάφορο τόνο, δείγμα πως δεν τους νοιάζει τίποτα! Και όλο αυτό... την ώρα που όλοι οι επιστήμονες τονίζουν ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο ήπια από το άγριο στέλεχος του κορωνοϊού. Φυσικά η μόνη πρόταση της κυβέρνησης και γι' αυτό το θέμα είναι «να εμβολιάσουν τα παιδιά οι γονείς τους». 

Την ίδια ώρα που ο Α.Κόπτσης λέει στα παιδιά να βάλουν... σκουφιά και μπουφάν οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι έρχονται ψυχρή εισβολή και χιόνια στη χώρα. 

Δείτε μετά το 8.35: