28 Ιαν 2022

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου πραγματικά στο πλευρό των δημοτών του!

 


Από την περασμένη Δευτέρα χιλιάδες Αθηναίοι σε πολλούς δήμους της πρωτεύουσας έχουν βιώσει όχι μόνο τη λαίλαπα των καιρικών συνθηκών αλλά και τον ερασιτεχνισμό του κράτους, της περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν είναι όμως όλοι ίδιοι. Για τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο εισπράξαμε μόνο θετικά σχόλια. Από το γεγονός ότι «ανέβασε» τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του στα social media και απαντούσε αυτοπροσώπως σε κάθε δημότη που επικοινωνούσε για να μεταφέρει το πρόβλημά του, μέχρι ότι πήγε ο ίδιος, μαζί με τα συνεργεία, στους δρόμους του Γαλατσίου ρίχνοντας αλάτι για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Όπως μετέφεραν στο newsbreak.gr δημότες Γαλατσίου έγινε τεράστια προσπάθεια από τη Δημοτική αρχή για να καθαρίσουν οι δρόμοι και σε πολύ μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. «Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ζω εδώ 52 χρόνια και ήταν η πρώτη φορά που χιόνισε και ήρθαν άμεσα συνεργεία του Δήμου για να καθαρίσουν το στενό μας» μας έλεγε Γαλατσιώτης ο οποίος ζει σε μία από τις δύσκολες ανηφοριές της περιοχής.

Επειδή τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε οικογένειες να υποφέρουν από τις συνέπειες του χιονιά και κάποιους Δήμους ακόμα και σήμερα (5 ημέρες μετά) να μην είναι ικανοί να δώσουν λύση, αξίζει η αναφορά στον κ. Μαρκόπουλο και την εξαιρετική δουλειά που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του και τα συνεργεία του Δήμου Γαλατσίου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να δείχνει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στον πολίτη. Ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γιατί τα λόγια και τις υποσχέσεις όλοι εύκολα τα έχουν…