24 Μαΐ 2022

Γιός μεγάλου Έλληνα πολιτικού πίσω από την πυραμιδική κομπίνα της Wind media που έσκασε και κλάπηκαν πάνω από 2δις ευρώ μόνο στην Ελλάδα

 


Ένα ακόμα πυραμιδικό σύστημα έφτασε στο τέλος του, με τα θύματά του να είναι οι άνθρωποι που το εμπιστεύθηκαν. H περιβόητη Wind Media πλέον δεν έχει πληρώσει κανέναν από τους συνεργάτες της από τις 18-05-22 και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες είναι σε ανησυχία πλέον. Το απόλυτο πυραμιδικό σύστημα του 2022 που δεν είχε καμία βάση σταθερότητας... ποτέ και παρόλο που φώναζαν όλοι όσοι γνωρίζουν τα στοιχειώδη πράγματά του ίντερνετ ότι πρόκειται περί ξεκάθαρης απάτης. Κατάφερε να πείσει μέσω των περιβόητων influencers περισσότερους από 600.000 Έλληνες να βάλουν τα χρήματά τους εκεί μέσω κάποιων δήθεν πακέτων με ποσά που άγγιζαν μέχρι και 3.000 και να κάνουν απλά Like λαμβάνοντας αμοιβές που θα τους εξασφάλιζαν για ένα χρόνο εισοδήματα μέχρι και 5000% πάνω από τα λεφτά τους. Δεν είναι όμως και τόσο κακό διότι όλοι οι εκκολαπτόμενοι τεμπέληδες που περίμεναν καθιστοί κάνοντας κλικ να κερδίζουν χρήματα διαπίστωσαν με ωμό τρόπο ότι τελικά κανείς δεν χαρίζει χρήματα και ίσως αρχίσουν να σκέφτονται καλύτερα και πιο παραγωγικά.

Αυτό όμως δεν είναι το μεγάλο σκάνδαλο, λίγο πολύ όλοι όσοι γνωρίζαμε 5 πράγματα ξέραμε ότι πρόκειται περί ξεκάθαρης απάτης και πως ήταν θέμα χρόνου πλέον να βαρέσει πιστόλι. Το μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι κανείς εισαγγελέας μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με την συγκεκριμένη απάτη λες και υπάρχει ένα είδους συμφωνίας ώστε να μείνει το συγκεκριμένο θέμα στην αφάνεια. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έντονη είναι η φημολογία για Έλληνες πολιτικούς πίσω από το κόλπο γκρόσο. Μάλιστα η φημολογία που έχει ξεκινήσει μέσα στους κύκλους του ίντερνετ κάνει λόγο για δύο γιούς πολιτικών εν ενεργεία και για 3 γιούς μεγαλοστελεχών σε εταιρείες άνω των 30.000.000 τζίρου. Φυσικά όπως έχετε καταλάβει καμία εισαγγελική έρευνα δεν έχει ξεκινήσει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέχρι σήμερα γυρίζει το κεφάλι από την άλλη μεριά κάνοντας ότι δεν έχει αντιληφθεί κάτι.

Το ηθικό ζήτημα λοιπόν που προκύπτει με την πυραμιδική λειτουργία της wind media αλλά και με τους εκατοντάδες χιλιάδες εξαπατημένους Έλληνες και το συνολικό ποσό να ξεπερνάει τα 2 δις ευρώ είναι τεράστιο και περιμένουμε από τις αρχές της χώρας να ξεκινήσουν όλες τις διαδικασίες για να αποκαλυφθούν τα πρόσωπα και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό. Μάλιστα η διαχειριστές της περιβόητης wind media λάμβαναν τις αμοιβές τους μέσω της Binance η οποία είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και αν ήθελαν οι αρχές να έχουν όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την απάτη μπορούσαν τα έχουν πράξει μέσα σε 12 ώρες το πολύ. Ωστόσο βλέπουμε μία αναιτιολόγητη απάθεια που προκαλεί έντονες απορίες.

https://scoops.gr/