11 Αυγ 2022

Σε απόλυτο πανικό ο Μητσοτάκης, ζητάει τα ρέστα από τον Τέλλογλου!

 


Ανακοίνωση «γεμάτη» απελπισία μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου..

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου διέψευσε ότι διαθέτει οποιοδήποτε στοιχείο για παρακολούθηση του Μητσοτάκη, εκδόθηκε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με την οποία του ζητούν να δώσει «συγκεκριμένα στοιχεία». 

Ο Τέλλογλου, ο οποίος κλήθηκε μετά από πρόσφατη ανάρτησή του του για το ενδεχόμενο παρακολούθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, διευκρίνισε ότι δεν κατήγγειλε παρακολούθηση του πρωθυπουργού με το Predator.

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ, ζητάει από τον δημοσιογράφο να δώσει στοιχεία, τα οποία ο ίδιος είπε ότι δεν έχει!

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

«Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού. Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών».