11 Αυγ 2022

Fox News> Τι δουλειά είχε ο γιος της Nancy Pelosi στο ταξίδι της στην ΝΑ Ασία; Γιατί προσπάθησαν να τον κρύψουν;

 


Επιβεβαιώθηκε τελικά από την ίδια την Nancy Pelosi ότι ο γιος της, Paul Pelosi Jr., συνόδευσε τη μητέρα του, πρόεδρο της βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ, στο διαβόητο ταξίδι της στη ΝΑ Ασία. «Ο ρόλος του ήταν να είναι ο συνοδός μου», είπε η ίδια.

Ερωτηθείσα εάν είχε «επαγγελματικές συναλλαγές» σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η Pelosi είπε: «Όχι, δεν είχε. Φυσικά δεν είχε». Η αντιπροσωπεία της Pelosi έκανε επίσης στάσεις στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Ο Paul είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου δύο εταιρειών εξόρυξης λιθίου, της St. George’s Eco-Mining και της Altair International Corp.. Οι ασιατικές χώρες παράγουν περίπου το 75&% των μπαταριών λιθίου στον κόσμο, οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τη σχέση.

Στο ταξίδι του γιου της Pelosi αναφέρθηκε και ο Jesse Watters του Fox News όπου είπε χαρακτηριστικά:

Mόλις ανακαλύψαμε ότι ο Hunter Biden έχει κάποιο ανταγωνισμό. Το όνομά του; Paul Pelosi, Jr. Από όσα μπορούμε να πούμε, δεν είχε ποτέ πραγματική δουλειά. Τουλάχιστον σαν εκείνες που πρέπει να χτυπήσεις κάρτα. Λοιπόν, τι κάνει ο Pauly Jr. όλη μέρα; Την περασμένη εβδομάδα, η Nancy πήρε κρυφά τον μικρό Pauly στο αεροπλάνο της για την Ασία.

Το όνομά του δεν αναφέρθηκε ως μέρος της επίσημης αντιπροσωπείας. Δεν ήθελαν να ξέρετε ότι ο Paul πήγε στην Ασία με τη μαμά του, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες, αυτός είναι ο Pauly P. Jr., σχεδόν τόσο ανεπαρκής επαγγελματικά όσο ο Hunter με όλα τα μεγάλα «σκυλιά» εκεί στην Ασία. «Συνελήφθη» επίσης από ξένους φωτογράφους στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

Ο αμερικανικός Τύπος, ο οποίος κάλυψε κάθε κίνηση που έκανε η Nancy στον Ειρηνικό, κατά κάποιο τρόπο δεν παρατήρησε ποτέ ότι ο γιος της Paul ήταν μαζί στη βόλτα. Φορούσε μάλιστα την ίδια μωβ γραβάτα με εκείνη όταν πήγε στην Ουκρανία. Α, δεν το γνωρίζατε ότι πήγε στην Ουκρανία; Λοιπόν, ναι, ούτε εμείς.

Δεν θα βρείτε κανένα ίχνος του στον ιστότοπο της προέδρου επειδή δεν ήθελε να μάθετε για τον Pauly Jr. Τι έκανε όμως ο γιος της εκεί; Δεν είναι αιρετός. Δεν είναι σύμβουλος της Nancy. Δεν μένει καν στην Ουάσιγκτον, αλλά τον υποδέχτηκε ως βασιλικό μέλος ο πρόεδρος της Ταϊβάν. Αν νομίζατε ότι οι επιχειρηματικές συμφωνίες του Hunter Biden ήταν σκιώδεις, κάντε λίγη υπομονή. Ο Pauly Jr. είναι στη μισθοδοσία δύο εταιρειών εξόρυξης λιθίου και η Ασία τυχαίνει να είναι «ορυχείο χρυσού» όσον αφορά το λίθιο, ενώ η Ταϊβάν απλώς τυχαίνει να είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μπαταριών λιθίου. Έχει επίσης επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον ενεργειακό τομέα της Σιγκαπούρης. Αυτό δεν ήταν ένας ακόμη σταθμός στο ταξίδι της Nancy;

Τηλεφωνούσαμε και στέλναμε email στο γραφείο της προέδρου όλη μέρα για να το επιβεβαιώσουμε. Δεν θα σηκώσουν το τηλέφωνο ούτε θα μας απαντήσουν, αλλά πρέπει να μάθουμε γιατί αυτές είναι έγκυρες ερωτήσεις. Η Νότια Κορέα είναι ένα άλλο μέρος όπου ο Fresh Prince δραστηριοποιείται. Μόλις πριν από λίγους μήνες, η εταιρεία του έκλεισε μια συμφωνία μπαταριών EV εκεί. Τι; Η Nancy πήγε και στη Νότια Κορέα; Δεν είχαμε φωτογραφίες του Pauly εκεί, αλλά ίσως έκανε ένα γρήγορο ταξίδι μόνος του στην Κίνα. Θέλω να πω, η μητέρα του πάντα ενδιαφερόταν πολύ για αυτή τη χώρα.

https://kourdistoportocali.com/