24 Σεπ 2022

Τον πηραν στο ψιλο και τον ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!Διεθνώς ρεζίλι για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης: Του πρότειναν να γίνει πρόεδρος των… ΗΠΑ που ούτως ή άλλως το Σύνταγμα είναι κουρελόχαρτο!


Δεν έχει τέλος το τρολάρισμα κατά του Κυριάκου…

Στην αρχή, η δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή των ΗΠΑ, παρουσίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό ως Μίστερ Μπην!

Στη συνέχεια, σε επίσημο forum όπου συμμετείχε, ο συντονιστής του πρότεινε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, σε ένα ασύλληπτο τρολάρισμα. Συμπληρώνοντας, ότι ούτως ή άλλως το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει καταντήσει κουρελόχαρτο!

Το πιο τραγικό; Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την είδηση ως θρίαμβο του Κυριάκου!

Ο διάλογος που είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μέλη του Council on Foreign Relations στη Νέα Υόρκη κατέληξε σε ένα σκληρό τρολάρισμα κατά του πρωθυπουργού. Ο συντονιστής της συζήτησης, λίγα δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο, πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει… πρόεδρος των ΗΠΑ! «Έχουμε ένα μικρό συνταγματικό πρόβλημα, αλλά ούτως ή άλλως δεν δίνουμε τόση σημασία στο Σύνταγμα αυτές τις μέρες»… συμπλήρωσε, γνωρίζοντας προφανώς ότι και στην Ελλάδα το Σύνταγμα έχει γίνει επίσης κουρελόχαρτο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος του απάντησε «είμαι μια χαρά στη θέση που βρίσκομαι»..λ

Robert Rubin: Είστε μια χαρά εκεί που είστε. Αυτή είναι μια πολύ καλή απάντηση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σας ευχαριστώ.

Είναι δυστυχώς τέτοια κατάντια μας, που μόνο η Βόρεια Κορέα θα ήθελε έναν πρωθυπουργό σαν τον Κυριάκο. Όχι ο λαός, ο Κιμ, για να πάρει και κανένα ρεπό.