24 Σεπ 2022

Στρατιωτικοί στηρίζουν τον Αρχηγό Στόλου για την άθλια επίθεση εναντίον του

 

Η άθλια επίθεση που δέχτηκε ο Αρχηγός Στόλου μέσω δημοσιεύματος έχει προκαλέσει σάλο στις ΕΔ. Ποιος προκάλεσε το δημοσίευμα έχει σημασία και να μην έχει καμία αμφιβολία ότι θα αποκαλυφθεί. Μεταξύ μας όλοι … γνωριζόμαστε..

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ και στελέχους του ΠΝ Δημήτρης Μεθενίτης γράφει για την άθλια επίθεση κατά του Αρχηγού Στόλου:

Χθες γίναμε κοινωνοί ενός πολύ περίεργου, διπλού, περιστατικού.
Μέσα από δύο δημοσιεύματα στον τύπο έγινε μια διπλή στοχοποίηση της Ηγεσίας του ΠΝ.
Το πρώτο αφορούσε τον Α/ΓΕΝ (με τη μέθοδο της αφαιρετικής) και το δεύτερο ευθέως, χυδαία και προκάλυπτα τον Αρχηγό Στόλου.
Το γιατί υπήρξαν τα συγκεκριμένα λιβελογραφήματα ή από που (είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι προέρχονται) δεν θα το σχολιάσω, το αναλύουν αρκετά τα εξειδικευμένα σάιτ.

Θα ήθελα να σταθώ ιδίως στον δεύτερο, διότι μάλλον κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τι εστί Στόλος και κατ’ επέκταση ο Αρχηγός του.

Όταν κάποιοι φτάνουν στο σημείο των προσωπικών επιθέσεων και μάλιστα διά του τύπου, είναι προφανές ότι κάτι σοβαρό υπάρχει από πίσω.
Για όποιον έζησε εκ των έσω τα διπλά γεγονότα του καλοκαιριού του 20 (και όταν λέω εκ των έσω, εννοώ να συμμετείχε σε αυτά με κάποιον άμεσο τρόπο) είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Λυμπέρης από αξία. Το καλοκαίρι το 20 νομίζω ότι όποιος αντιλαμβανόταν τι ακριβώς συμβαίνει, έγινε πολύ σοφότερος.

Ο Στόλος ήταν έτοιμος να δαγκώσει.
Ο Αρχηγός Στόλου επίσης.
Κάποιοι μάλλον επέλεξαν μια πιο ήπια λύση. Τα γεγονότα θα κριθούν από την Ιστορία.

Προσωπικά είμαι υπερήφανος που ο συγκεκριμένος Αξιωματικός είναι Αρχηγός του Στόλου. Ο Στόλος δεν είναι θεαθήναι. Ο Στόλος είμαι αίμα και δάκρυα, είναι το πλέον επιχειρησιακό κομμάτι των ΕΔ. Και έχει δείξει όσες φορές χρειάστηκε ότι δηλώνει παρών εκεί που πρέπει, με τη σοβαρότητα που πρέπει.

Η χυδαίες, απροκάλυπτες, ανήθικες και ανέντιμες επιθέσεις υποδηλώνουν το ποιόν όχι μόνο εκείνων που τις εξωτερίκευσαν αλλά και εκείνων που τις μεθόδευσαν. Και δεν τις θεωρώ άσχετες με όσα έχουν ακουστεί σε παλαιότερες κρίσεις ότι έχει επιχειρηθεί ξανά να καρατομηθεί (κάτι που επιβεβαιώνεται από το κατάπτυστο άρθρο με τα χυδαία περί δεύτερης ευκαιρίας).

Είμαι βέβαιος ότι οι φίλοι μας στην απέναντι όχθη τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους.
Και μόνο γι’αυτό αξίζουν “συγχαρητήρια” στους ενορχηστρωτές αυτής της αθλιότητας.

Αίσχος.
Κάτω τα χέρια από τον Αρχηγό Στόλου.
Κάτω τα χέρια από την Ηγεσία του ΠΝ.

https://www.militaire.gr/