4 Οκτ 2022

Αντωνης ΣΑΜΑΡΑΣ η τραγικη φιγουρα του πρωην πρωθυπουργου... Η θυσια των ιδεων του για να ειναι υποψηφιος ο γιος του στην Μεσσηνια.


 Ειναι κλασικη περιπτωση πολιτικου που ξεχασε την πορεια του ,τις ιδεες του ,την πατριωτοσυνη του για να εχει υποψηφιο ο ΚΟΥΛΗΣ τον γιο του στην Μεσσηνια.

Αλαλος για τα τεκτενομενα στην πολιτικη ζωη του τοπου.

Δεν ακουσε δεν ειδε τιποτα για τις υποκλοπες.

Μουγγος και Αλαλος για τα Ελληνοτουρκικα ,ειδικα και με τις χθεσινες εξελιξεις με το ΤουρκοΛιβυκο συμφωνο...

Παλαιοτερα εσκιζε τα ιματια του για τα Εθνικα θεματα...Τοτε ηταν η εποχη που ηθελε να γινει αρχηγος στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....Τωρα που ειναι παλαιμαχος ας βγαλουν αλλοι το φιδι απο την τρυπα...

Ευκαιριακος και ανοστος.

Η αποτυχια του ως Πρωθυπουργος φαινεται εχει συμβαλει τα μεγιστα στην ψυχοσυνθεση του και δεν δυναται να αντιληφθει την κρισιμοτητα των καταστασεων.

Ειναι πολιτικα ευνουχισμενος ,η σιωπη του ειναι δειγμα και αποδειξη το ποσο λιγος ηταν .

Εχει μεινει  στο οικογενειακο του περιβαλλον για να μην <<τσατισει>> τον ΚΟΥΛΗ .

Απωτερος σκοπος του η εκλογη του γιου του ως βουλευτης για να συνεχισει και αυτος την παραδοση των γονων στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Η επαγγελματικη αποκατασταση ως βουλευτης.

Αλλα ελεγε την εποχη Αβερωφ στους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ,Τοτε ηταν λαβρος εναντιον της οικογενειοκρατιας γιατι ηθελε να εχει φιλους τους νεολαιους  ως σκαλοπατι στην ανελιξη του.

Τωρα ομως τα καλα και συμφεροντα.Η εκλογη του υιου 

Χρεωσε τους φιλους του Δημαρχους στην Μεσσηνια να τον παρουν απο το χερι και να του κανουν προμοταρισμα στα καφε των Δημων τους για να τον γνωρισουν οι πολιτες.

Κουβαλανε το παιδακι στις πλατειες γιατι δεν γνωριζει την περιοχη και προσπαθουν να τον  επιβαλουν στους δημοτες που εχουν διαφορετικη νοοτροπια απο αυτην του Κολλεγιου και της Κηφισσιας που ζει...