31 Οκτ 2022

Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι υγειονομικοί σε αναστολή στην Ιταλία


 Στις θέσεις τους επιστρέφουν στην Ιταλία οι μη εμβολιασμένοι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή, έπειτα από απόφαση της νέας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι.

Στις θέσεις τους επιστρέφουν...

άμεσα οι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή στην Ιταλία, καθώς είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης, εκείνης του Μάριο Ντράγκι, προέβλεπε να μείνουν εκτός εργασίας μέχρι το τέλος του έτους, όμως η κυβέρνηση Μελόνι τους επαναφέρει στις θέσεις.

Περίπου τέσσερις χιλιάδες υγειονομικοί αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους. «Στην Ιταλία, μέχρι τώρα, είχαμε τεράστια σύγχυση στο θέμα του κορονοϊού, θα πρέπει να δουλέψουμε με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ευθύνης των πολιτών», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.