27 Νοε 2022

Πρωτοφανής λαθροχειρία του Άδωνι Γεωργιάδη!

 


Ενδεικτική του βρώμικου τρόπου με τον οποίο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να επιτεθεί σε όσους του «πάνε κόντρα», είναι και η χθεσινή του ανάρτηση, μέσω της οποίας κατηγορεί την εφημερίδα «δημοκρατία», για… απέχθεια προς την αφεντιά του, με μια παραπλανητική ανάρτηση.

Όπως μπορούμε να δούμε στην ανάρτηση-απάντηση του εκδότη της εφημερίδας, Δημήτρη Ριζούλητο «απόκομμα» της «δημοκρατίας» που τουίταρε ο υπουργός Ανάπτυξης και βλέπουμε στην αριστερή φωτογραφία, περιέχει τη μισή αλήθεια, καθώς, στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρη η σελίδα του οικονομικού φύλου, που φανερώνει πως ο Αδωνις Γεωργιάδης απλώς ψεύδεται.

Εν ολίγοις, με τη βοήθεια της… κοπτοραπτικής, ο υπουργός παρουσίασε στους followers του ένα -ακόμη- καραμπινάτο fake news, με τον κο Ριζούλη να σχολιάζει εύστοχα τη νέα αυτή απόπειρα «φθηνής προπαγάνδας» δια χειρός Άδωνι, σημειώνοντας «αν είναι τόσο χυδαίοι για κάτι ασήμαντο, φανταστείτε πόσα ψέματα λένε για τα σοβαρά θέματα της χώρας».

Το e-tetradio.gr ζήτησε από τον εκδότη της «δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη, να κάνει ένα μικρό σχόλιο για την ανάρτηση του Άδωνι, με τον τελευταίο να… ισοπεδώνει τον υπουργό Ανάπτυξης: «Δεν τον αγαπώ. Αλλά τον συμπονώ! Τον συμπονώ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει»!