29 Νοε 2022

Ο... Έλβις Πρίσλεϊ στο Λονδίνο και η «κυρία Ρούμπη»

 


Επειδή πρωί - πρωί οι διαφημιστές του Κυριάκου Μητσοτάκη τον εμφανίζουν σαν να πήγε ο... Έλβις Πρίσλεϊ στο Λονδίνο και οι επενδυτές έκαναν... sold out να τον ακούσουν, δυο λόγια για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Το event ήταν τμήμα του road show που πραγματοποίησε... το Ελληνικό Χρηματιστήριο στο Λονδίνο. Διοργανωτές ήταν η Morgan Stanley και η Goldman Sacks, οι δυο εταιρείες δηλαδή που έχουν κάθε λόγο για χορούς και πανηγύρια, αφού τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουν σαρώσει όλες τις καλές δουλειές στην Ελλάδα.

Το μόνο ξεχωριστό που αξίζει να σημειωθεί ήταν η αυστηρά κομματική εκδήλωση της ΝΔ, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται δεν τη λες και «ξέφρενο πάρτι». Την οργάνωση είχε αναλάβει η «κυρία Ρούμπη», σύζυγος του Χρήστου Μεγάλου και οι προσελεύσεις με το ζόρι ήταν μέτριες για να το πούμε ευγενικά.

Τώρα έτσι για την ιστορία, πώς τα κατάφερε το ζεύγος Μεγάλου να είναι στα μέλια με τον Πρωθυπουργό μετά από τα «παρατράγουδα» του παρελθόντος, ε αυτό είναι άλλη ιστορία που θα σας τη διηγηθούμε κάποια άλλη στιγμή.

https://www.ieidiseis.gr/