1 Δεκ 2022

Ψεύδεται η σύζυγος του Στουρνάρα!

 


Ένα απίστευτο ψέμα εκστόμισε δημοσίως -και μάλιστα σε αίθουσα δικαστηρίου- η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, ενδεικτικό της εμπάθειας που έχει με συγκεκριμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν το… θράσος να της ασκήσουν κριτική και... να ελέγξουν τις «περίεργες» δραστηριότητές της.

Και κυρίως της εμπάθειάς της έναντι της «δημοκρατίας», την οποία επί χρόνια προσπαθούσε να κυνηγήσει δικαστικά, επειδή η εφημερίδα μας είχε αναφερθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της με κρατικό χρήμα και ιδιαίτερα στις δουλειές της με το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ όσο ο σύζυγός της ήταν υπουργός.

Το ψέμα ειπώθηκε χθες στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει η ίδια σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και του δημοσιογράφου του «Documento» Βασίλη Ανδριανόπουλου.

Η κυρία Νικολοπούλου ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα προηγούμενης μήνυσης που είχε καταθέσει σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη, για ποσό 1.600.000 ευρώ που είχε πάρει από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να υλοποιήσει έργο τα οποίο αφορούσε την πρόληψη του καρκίνου, και εκείνη απάντησε ότι ο εκδότης του «Documento» καταδικάστηκε πρωτόδικα, αλλά αθωώθηκε στο Εφετείο.

Ακολούθησε όμως παρόμοια ερώτηση αναφορικά με μήνυση για το ίδιο θέμα που είχε καταθέσει σε βάρος της «δημοκρατίας». Τότε απάντησε -ψευδέστατα- ότι υπάρχει καταδικαστική απόφαση και υποστήριξε ότι δεν έχει διεξαχθεί δίκη σε δεύτερο βαθμό. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι στο Εφετείο η «δημοκρατία» αθωώθηκε πανηγυρικά, γεγονός που μετά βεβαιότητας γνωρίζει και θυμάται, αφού ήταν και η ίδια παρούσα σε όλη τη διάρκεια εκείνης της διαδικασίας καθώς και στην εκφώνηση της απόφασης.

Η μήνυση αφορούσε δημοσιεύματα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για κείμενο του 2016 που είχε τον τίτλο «Τείχος προστασίας για τη σύζυγο του σκληρού Στουρνάρα με τα 1.602.652 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ». Κατάπληξη μας προκαλεί το γεγονός ότι δεν την προστάτευσε έναντι ενός τόσο κραυγαλέου ψέματος από το βήμα του δικαστηρίου ούτε ο δικηγόρος της Σπύρος Μουζακίτης, που την εκπροσωπούσε και στην παλαιότερη υπόθεση, στην οποία η «δημοκρατία» αθωώθηκε. Ούτε εκείνος το θυμόταν; 

Για την ιστορία, η εν λόγω απόφαση ήταν η υπ. Αριθμόν 2416/2019 από το Β’ τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών και εκδόθηκε στις 16 Απριλίου του 2019.

 newsbreak.gr