26 Δεκ 2022

Ο Πλεύρης έκοψε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή, επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης!


 Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε ότι επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» που εμφανίζεται η Δέσποινα Βάνδη, επειδή είδε σε μια φωτογραφία τον σύντροφο της τραγουδίστριας, Βασίλη Μπισμπίκι, να… καπνίζει!

Και όλα αυτά, την ώρα, που όλα τα μπροστινά τραπέζια καπνίζουν… πούρο!

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο Twitter, κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, απολαμβάνοντάς την, πάνω στη σκηνή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν»«Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει.

vand-bisbi