Πυρ κατά ριπάς και κατά βούληση έχουν ανοίξει εδώ και πολύ καιρό οι Γιώργος Κύρτσος και Ευάγγελος Αντώναρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του, την ώρα που τα σκάνδαλα «σκάνε» το ένα πίσω από το άλλο.
Κύριο θέμα στα σχόλια τόσο του Ευρωβουλευτή, όσο και του πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι το Qatargate και η Εύα Καϊλή, με τον κ.Αντώναρο μάλιστα, να ποστάρει την αποκάλυψη για τα εμβάσματα-μαμούθ που ανέδειξε και το newsbreak.gr.

Στη συνέχεια, ο Ευάγγελος Αντώναρος ρίχνει και μια «βόμβα» υπό τη μορφή πληροφορίας και ερώτησης: «Στενός συγγενής υψηλού αξιωματούχου με όνειρα comeback είχε προσληφθει στο Κατάρ, μου λένε. Να το πιστέψω;».
Ο «οικονομικός λαϊκισμός» (σ.σ. food pass) επίσης έχει μπει στο στόχαστρο των δύο ανδρών, όπως και το θέμα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος σύμφωνα με την Euractiv, εμπόδισε την έρευνα για τις υποκλοπές.
Το κρεσέντο του Γιώργου Κύρτσου:
Οι ριπές του Ευάγγελου Αντώναρου:
.jpg)