26 Ιαν 2023

Η Κατερίνα της σιωπής

 


Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στην κεκλεισμένων των θηρών συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αλέξη Τσίπρα και εάν η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε προσωπική γνώμη για όσα λαμβάνουν χώρα πέριξ του σκανδάλου των υποκλοπών.

Εκείνο που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιον είναι τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το Προεδρικό Μέγαρο ήταν εντός της ακτίνας δράσης του δικτύου παρακολούθησης «υψηλών προσώπων». Ως εκ τούτου τυχόν συνομιλίες (υπηρεσιακές ή προσωπικές) που ενδεχομένως είχε κάνει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με άτομα του Μαξίμου (πχ Γεραπετρίτη) να θεωρούν σίγουρο ότι έχουν καταγράφει και έχουν εξαχθεί τα ανάλογα συμπεράσματα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δηλαδή εάν κάποια στιγμή είχε τηλεφωνήσει η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Γιώργο Γεραπετρίτη διότι είχαν καιρό να μιλήσουν και εκείνος σχολιάζοντας το βεβαρυμένο πρόγραμμά του έκανε δυσμενή σχόλια για τον πρωθυπουργό ότι δεν είναι τόσο μεθοδικός και μελετητός όσο θέλει να δείχνει, να είναι βέβαιοι ότι η συνομιλία τους αναλύθηκε και αξιολογήθηκε από τον Μητσοτάκη.

Βεβαίως, βεβαίως η κυρία Πρόεδρος δεν θα μπορούσε ποτέ να ενοχληθεί εάν μάθαινε ότι της παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα εν γνώσει του πρωθυπουργού, διότι του χρωστάει παντοτινή ευγνωμοσύνη που την επέλεξε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σήμερα βρίσκεται στα πρώην ανάκτορα και όχι συνταξιούχος στην πλατεία Αυδή ανάμεσα στον «μπλε παπαγάλο» και το «αυγό του κόκορα»…

ΣΣ: Εννοείται ότι τυχόν παρακολούθηση της κυρίας Προέδρου συνεπάγεται και παρακολούθηση του συντρόφου της. Ο νοών νοείτο….

https://www.ieidiseis.gr/

Δ.Β.