10 Ιαν 2023

Η ΑΔΑΕ έκανε «έφοδο» στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και επιβεβαίωσε τα ονόματα στις λίστες των παρακολουθήσεων!

 


Η ΑΔΑΕ έκανε «έφοδο» στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας από την οποία προέκυψε ότι βρέθηκαν τα ονόματα που περιέχονταν στις δημοσιοποιημένες λίστες των παρακολουθήσεων.

Αυτό σημαίνει πως τα άτομα αυτά παρακολουθούνταν επισήμως από την ΕΥΠ της οποίας πολιτικός προϊστάμενος είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης. Δεν μιλάμε για τις παρακολουθήσεις μέσω λογισμικού Predator τις οποίες η κυβέρνηση τις «φορτώνει» σε άγνωστους ιδιώτες.

Ασφαλείς πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνουν πηγές και από τους τρεις παρόχους (Cosmote, Vodafone, Wind) αναφέρουν ότι κλιμάκια της ΑΔΑΕ προχώρησαν και σε νέους ελέγχους πέρα από αυτούς που αποκάλυψαν την παρακολούθηση Τέλλογλου και Κύρτσου και πως οι πάροχοι συνεργάστηκαν πλήρως με την Ανεξάρτητη Αρχή, αποδεχόμενοι πλήρως τη συνταγματική της υποχρέωση για ελέγχους.

Τα κλιμάκια αποχώρησαν με πληθώρα στοιχείων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από τα οποία προκύπτει ότι τα ονόματα στις λίστες που δημοσιεύτηκαν αυτούς τους μήνες από την εφημερίδα Documento έχουν εντοπιστεί.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη ενημερωθεί για τα ευρήματα και αναζητά τρόπους για να αποτρέψει τον πολιτικό τυφώνα που έρχεται και θέτει στο «στόχαστρο» τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη.

https://www.pronews.gr/