25 Ιαν 2023

Έκθεση-σοκ: Οι πολλαπλοί εμβολιασμοί με εμβόλια mRNA προκαλούν αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος


 Γερμανική ιατρική έκθεση αποκαλύπτει ότι η 3η δόση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna, δηλαδή εμβολίων mRNA, επιδεινώνουν την ανοσιακή απάντηση ενάντια στον Covid-19 και φυσικά ενάντια σε όλες τις ασθένειες.

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Immunology προκαλεί ανησυχία για τα αποτελέσματα των μαζικών πολλαπλών εμβολιασμών που έπρεπε να υποστούν εκατομμύρια Έλληνες αλλά και οι πολίτες όλων των δυτικών χωρών.

 Η μελέτη των Γερμανών ερευνητών διαπίστωσε πως οι αναμνηστικές δόσεις των mRNA εμβολίων δημιούργησαν ένα υψηλό επίπεδο από κάτι γνωστό ως αντισώματα IgG4. Αυτά είναι ένα υποσύνολο αντισωμάτων τα οποία προκαλούν μια ασθενέστερη ανοσιακή απάντηση!

Φυσικά ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να διαχειριστεί καμία μόλυνση και καμία ασθένεια.

Πολλοί έχουν κάνει 4 ακόμα και 5 δόσεις νομίζοντας ότι θα προστατευθούν.

Σημειώνεται ότι πριν 20 ημέρες σε δημόσια αυτοκριτική και μετάνοια προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επιλογή του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 πέντε φορές για να καταλήξει στο τέλος να νοσηλευτεί σε μονάδα κορωνοϊού για 6 μέρες, γιατί ο ιός τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Χαρακτηριστικά μάλιστα αυτοφασκελώθηκε προκαλώντας και την αντίδραση της συμπαρουσιάστριας του Μαρίας Αναστασοπούλου (υποτίθεται για την πράξη του αυτοφασκελώματος αλλά στην πραγματικότητα γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα για την στάση που τήρησαν στο να καταπιεστούν οι μάζες να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα).

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του.

Είπε πως τώρα λένε «πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

«Τα φάρμακα ή τα εμβόλια», ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.
«Αν μας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα πέντε» και… αυτοφασκελώθηκε!