8 Φεβ 2023

"Σφαγή" στους "γαλάζιους" βουλευτές στην Ανατολική Αττική! "Τρώνε" την Γεωργία Μαρτίνου για να έχει ελπίδα εκλογής η Σοφία Ζαχαράκη. Στα κάγκελα ο πατέρας της που απειλεί θεούς και δαίμονες. "Θα σας λιώσω αν βγάλετε από τα ψηφοδέλτια την κόρη μου".

 


Του Άρη Σπίνου

Η μια δημοσκόπηση μετά την άλλη στην Ανατολική Αττική δείχνει ότι το γαλάζιο "πουλέν" του Μεγάρου Μαξίμου Σοφία Ζαχαράκη δεν έχει καμία τύχη εκλογής.

Ύστερα και από την... δημοσιοποίηση με επίσημο τρόπο του δίδυμου παιχνιδιού που θα παίξουν Βορίδης και Οικονόμου τα μαντάτα είναι ακόμα πιο άσχημα για την εξωκοινοβουλευτική υπουργό που θέλει να αποκτήσει βουλευτική έδρα. Όπως μάθαμε τις τελευταίες ώρες γίνονται έντονες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για να αποσυρθεί "οικειοθελώς" η βουλευτής Γεωργία Μαρτίνου προκειμένου να μείνει κενό για μια γυναικεία επιλογή από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ήδη έχει ξεκινήσει η λάσπη στον ανεμιστήρα σε βάρος της κόρης του πάμπλουτου εφοπλιστή γεγονός που όπως μαθαίνουμε έχει στείλει στα κάγκελα τον πατριάρχη της οικογένειας που απειλεί θεούς και δαίμονες για όποιον ακουμπήσει την κόρη του.  
https://edolio5.blogspot.com/2023/02/blog-post_26.html