30 Μαρ 2023

Ξεδιάντροπος: Η… ανθρώπινη φύση είναι ο φταίχτης των Τεμπών κατά τον Άδωνι!

 


Δεν έχει τέλος ο οχετός του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε κάθε του εμφάνιση γίνεται όλο και πιο αναίσχυντος, όλο και πιο προκλητικός.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του να βγάλει πόρισμα (μετά από αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγα...

24ωρα μετά το δυστύχημα) για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης λοιπόν από το βήμα της Βουλής απέδωσε το δυστύχημα στην… ανθρώπινη φύση!

Επικαλέστηκε ακόμα και τη θανατηφόρα σύγκρουση των αμερικανικών στρατιωτικών ελικοπτέρων στο Κεντάκι για να δικαιολογήσει τις μπαρούφες του, λέγοντας ότι «δεν είναι πολιτικό ζήτημα», αλλά ανθρώπινο λάθος!

Στη συνέχεια μάλιστα σχολίασε πως «όσα μέτρα και να λαμβάνουμε, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το δυστύχημα».

Ωστόσο αυτό που έκανε γαργάρα, είναι πως όταν δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο επί χρόνια και παρά τις προειδοποιήσεις η αδιαφορία και η υποβάθμιση των υποδομών είναι στρατηγική επιλογή, τότε, ναι είναι πολιτικό ζήτημα και μάλιστα μεγάλο.

Πλήρης αποποίηση ευθυνών για μία ακόμη φορά από την Κυβέρνηση, η οποία γίνεται όλο και πιο ανέμελη…

«Δυστυχώς δυστυχήματα γίνονται και στις πιο προηγμένες χώρες και σταθερά. Χθες στις ΗΠΑ συγκρούστηκαν π.χ. δύο στρατιωτικά ελικόπτερα, με εξαιρετικά υψηλή τεχνολογία πάνω και τα δύο, με τρομερά συστήματα ασφαλείας, Κάποιο λάθος θα έγινε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο για να συγκρουστούν δύο ελικόπτερα στον αέρα … Προφανώς αυτό δεν είναι πολιτικό ζήτημα, ούτε αφορά τον Πρόεδρο Μπάιντεν. Αφορά κάποιο εκεί ανθρώπινο λάθος. Πρέπει να θυμόμαστε ότι όσα μέτρα και να λαμβάνουμε, πρέπει να λέμε μεταξύ μας την αλήθεια. Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το ανθρώπινο λάθος και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις το δυστύχημα. Δυστυχώς, είναι σύμφυτο της ανθρώπινης ζωής».