8 Απρ 2023

Δεν εισακούστηκαν οι φωνές για «υπογειοποίηση του Προαστιακού στον Ταύρο» – Ξέσπασμα από τον Δήμαρχο

 


Την ώρα που ο 16χρονος που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού χθες το βράδυ στον Ταύρο δίνει διασωληνωμένος τη δυσκολότερη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, περισσεύει η οργή για την αδιαφορία της Πολιτείας, η οποία όπως... αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά αδιαφόρησε στις προειδοποιήσεις ετών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εδώ και χρόνια έχει γίνει γνωστό προς όλους τους αρμόδιους ότι είναι επιβεβλημένη η υπογειοποίηση των γραμμών του Προαστιακού στον Ταύρο, αλλά και η βελτίωση των διαβάσεων, καθώς υπάρχει σοβαρό ζήτημα ασφάλειας.

«Η Πολιτεία επιτέλους δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα μετά από ατυχήματα ή δυστυχήματα. Οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από όλα, ανεξαρτήτως προϋπολογισμού και κόστους των έργων υποδομής και ασφάλειας των Πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Ευθυμίου.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο ίδιος, όσο και πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων μια καθηγήτρια από το σχολείου του 16χρονου, αλλά και ο Πρόεδρος των εργαζομένων, βρίσκονται κοντά στην οικογένεια του μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο.